“Lig ne zaman başlatılırsa o zaman çıkıp oynayacağız”

“Lig ne zaman başlatılırsa o zaman çıkıp oynayacağız”

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, içinde bulunduğumuz durumda önceliğin sağlık olduğunu, sağlık için evde kalınması gerektiğini belirtti.

A+A-

Kıbrıs Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Gündemi programına konuşan Oraloğlu, oyuncularla iletişim halinde olduklarını, verilen antrenman programı dahilinde futbolcuların evlerinde çalıştıklarını belirterek, “Lig ne zaman başlatılırsa biz çıkıp maçlarımızı oynayacağız. Geri dönüş halinde minimum üç haftalık bir hazırlık sürecine ihtiyacımız var” dedi.

 

“Oyuncular yapabildikleri kadar evlerinde çalışıyor”

“Hiç istemediğimiz, beklemediğimiz, tüm dünyayı saran ciddi bir virüs vakası. Evde kalıyoruz” diyen Ali Oraloğlu, “Toplumsal olarak bundan sonraki süreçte evde kalarak bu virüsü az hasarla atlatmayı umuyoruz. Biz futbolcularımızla sürekli irtibat halindeyiz. Haftalık antrenman programlarını veriyoruz. Ne kadar verirseniz verin, onların konsantresini olumsuz yönde etkiliyor. Onlara spor veya antrenman yapmanın önemini tekrarlıyoruz. Tabi onlar da bizi dinliyorlar. Oyuncular yapabildikleri kadar kendileri evde çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

 

“Ne zaman başlarsa çıkıp maçlarımızı oynarız”

“Hep söylediğim bir şey var; her şeyden önemlisi sağlık” diyerek sözlerini sürdüren Ali Oraloğlu, “Toplum ve ülke olarak sağlığın en güvenilir şekilde olabilmesini ümit ediyorum. Bu olduktan sonra, iş, ekonomi ve futbol da rayına girecektir” dedi. Olumlu düşünmek gerektiğini ve bunları oyunculara aktardıklarını belirten Ali Oraloğlu, “Evet, lideriz. İyi bir çıkışımız vardı ama bir ara verildi. Lig ne zaman başlatılırsa biz çıkıp maçlarımızı oynayacağız. Çıkışımızı, liderliğimizi veya gelecek olan şampiyonluklarımızı alabilecek bir takımız” açıklamasını yaptı.

 

“Minimum üç haftalık bir hazırlık sürecine ihtiyaç var”

“Ligler ümit ederim erken zamanda başladığı zaman geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluklarımızı almak istiyoruz ama tekrar söylemek istiyorum, öncelikle sağlık diyorum” açıklamasını yapan Oraloğlu, “Mayıs ayında futbola geri dönmemiz halinde bir hazırlık dönemine tekrardan ihtiyacımız olacaktır. Futbolcular bir aylık sürede kendilerinde olan fizik, kondisyon ve güçlerini bir nebze olsun kaybetmişlerdir. Futbolcuları yine sakatlanmamaları için yine sağlık adına hazırlamak için bir hazırlık süreci olması gerek. Minimum üç haftalık bir süreye ihtiyaç var. Mayıs ayı itibarı ile bizlere başlayabilirsiniz denirse, Mayıs sonu gibi maçların başlayabileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1563 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.