Liderde yabancı arayışları

Liderde yabancı arayışları

Mağusa Türk Gücü, Samuel Zokou’nun yerine yeni yabancı oyuncu deneyecek

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de ilk devreyi 35 puanla lider tamamlayan Mağusa Türk Gücü’nde ikinci devre hazırlıkları sürüyor. Sarı yeşillilerde teknik direktör Ali Oraloğlu, ikinci devrede yabancı oyuncuları Dinopeter Jude ve Ebimobowei Peter ile yola devam edeceklerini, Samuel Zokou’nun yerine de kadroya yeni bir yabancı oyuncu katacaklarını söyledi.

 

Oraloğlu: “Zokou’nun yerine yeni yabancı”

Mağusa Türk Gücü teknik patronu Ali Oraloğlu, ikinci devre için yabancı oyunculardan sadece Zokou isminin değişeceğini söyledi. Oraloğlu; “Ligin ikinci devresi daha zor geçecek. Hem şampiyonluk, hem de küme düşme açısından çetin bir mücadele olacak. Bu yüzden daha güçlü bir kadro olmak durumundayız. Ligin ikinci devresinde yabancı oyuncularımız Dinopeter Jude ve Ebimobowei Peter bizimle birlikte devam edecek. Diğer yabancı oyuncumuz Samuel Zokou ile yollarımızı ayırdık. Önümüzdeki günlerde Zokou’nun yerine yeni yabancı oyuncular deneyeceğiz. Deneyeceğimiz oyuncuların durumuna göre son kararımızı vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

“Uğur takımından oldukça memnun”

Deneyimli teknik adam, golcü oyuncuları Uğur Naci Gök hakkında çıkan transfer haberlerine de değindi. Oraloğlu; “Ortada bir dedikodu dönüyor. Uğur takımından oldukça memnun... Transfer söz konusu değil. İkinci devrede de takımında devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.