Lider Yeşilova deplasmanında

Lider Yeşilova deplasmanında

Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü, 21’inci haftada Merit Alsancak Yeşilova’ya konuk olacak

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 21’inci haftasında lider Mağusa Türk Gücü, Merit Alsancak Yeşilova’ya konuk olacak. Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak ve maçta orta hakem olarak Utku Hamamcıoğlu düdük çalacak.

Müsabaka öncesi istatistiklere bakıldığında Merit Alsancak Yeşilova son altı iç saha maçını galibiyetle tamamlarken, Mağusa Türk Gücü’nün sekiz maçlık galibiyet serisi bulunuyor.

 

MTG’den sekiz maçlık galibiyet serisi

Mağusa Türk Gücü 20’nci haftası tamamlanan Süper Lig’de 50 puanla en yakın rakibi Türk Ocağı’nın 8 puan önünde lider konumda bulunuyor. Ligde oynadığı son sekiz maçını kazanarak oldukça iyi bir galibiyet serisi yakalayan Mağusa Türk Gücü, ligin altıncı haftasında konuk ettiği rakibini 2-1 mağlup etmişti.

 

Yeşilova son altı iç saha maçını kazandı

Ligde önceki haftaya kadar altı maçlık galibiyet serisi yakalayan Yeşilova’nın bu serisi kaybedilen Türk Ocağı maçı ile son buldu. Ancak Yeşilova’nın iç sahadaki galibiyet serisi devam ediyor. Alsancak ekibi iç sahada oynadığı son altı lig maçından galibiyetle ayrıldı.

 

İki takım arasında oynanan lig maçları

İki takım arasında oynanan karşılaşmalara bakıldığında, Yeşilova’nın Süper Lig’de mücadele etmeye başladığı 2017 – 18 sezonundan bu yana 5 lig maçı oynandı. Bu maçların 2 tanesini Yeşilova, 3 tanesini Mağusa Türk Gücü kazandı. Yeşilova Süper Lig’e yükseldiği 2017 – 2018 sezonunda oynanan iki maçı kazandıktan sonra Mağusa Türk Gücü, oynanan üç lig maçını da galibiyetle tamamladı, bu maçlardan beraberlik çıkmadı.

 

Golcü kimlikleri ile dikkat çekiyorlar

Her iki ekip de ligde golcü kimlikleri ile dikkat çekiyor. Merit Alsancak Yeşilova 51 golle ligin en golcü üçüncü takımı konumunda. Mağusa Türk Gücü ise 65 golle en golcü takım konumunda. İki ekibin oynadığı 20 maça bakıldığında Yeşilova 2, MTG 1 maç dışında oynadığı diğer karşılaşmaların tamamında gol atma başarısı gösterdi.

 

Bu haber toplam 954 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.