‘Leymosun Derbisi’ günü

‘Leymosun Derbisi’ günü

K-Pet Süper Lig’in 8. hafta açılış maçında bugün Türk Ocağı ile Doğan Türk Birliği karşılaşıyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 8’inci hafta bugün oynanacak Türk Ocağı – Doğan Türk Birliği derbisi ile başlayacak. Ülke futbolunun en önemli derbisi olarak gösterilen “Leymosun Derbisi”nde Türk Ocağı ile Doğan Türk Birliği saat 19.00’da Girne Mete Adanır Stadı’nda karşı karşıya gelecekler.

 

İkisi de başa oynuyor

Yedi haftası geride kalan Süper Lig’de diğer sezonlardan farklı olarak iki ekip de zirveye oynuyor. Elde ettiği sonuçlarla özellikle Türk Ocağı haftaya lider olarak giriyor. Oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Türk Ocağı 19 puanla ligin ilk sırasında yer alıyor. Doğan Türk Birliği ise 7 haftası geride kalan ligde 5 galibiyet ve 2 yenilgi yaşayarak 15 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

 

Eksikler

İki ekibin karşılaşma öncesinde eksik oyuncuları söz konusu. Türk Ocağı’nda attığı gollerle adından söz ettiren Remzi Betmezoğlu, 4 sarı kart cezalısı olduğu için derbide forma giyemeyecek. Doğan Türk Birliği’nde ise sakatlıklardan yana eksikler mevcut. Uzun süredir sakatlığı bulunan Çağrı Kıral’ın yanı sıra Salih Güvensoy’la beraber geçtiğimiz hafta sakatlanan Koral Saymaz ve Bayram Anday derbide görev yapamayacak oyuncular. Sakatlıkları bulunan Sercan Demirman ile Serhan Önet’in ise durumları maç saatinde belli olacak.

 

Orta hakem Kerem Eran

Haftanın en önemli karşılaşması olan “Leymosun Derbisi”nde ise orta hakem olarak Kerem Eran görev yapacak. Eran’ın karşılaşmadaki yardımcıları Halil Erdem Canaloğlu ve Necmi Bulut olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Eyyüpler.

 

HOCALARIN MAÇ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

SON YILLARDAKİ MAÇ İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu haber toplam 1186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.