Levent kaybetti, YDK kazandı

Levent kaybetti, YDK kazandı

Ülkemizde düzenlenen Liseli Gençler Basketbol Şampiyonası’nda şampiyon olarak Türkiye yarı finallerine katılan Levent Koleji kız takımı ile Yakın Doğu Koleji erkek takımının grup müsabakaları devam ediyor.

A+A-

Ülkemizde düzenlenen Liseli Gençler Basketbol Şampiyonası’nda şampiyon olarak Türkiye yarı finallerine katılan Levent Koleji kız takımı ile Yakın Doğu Koleji erkek takımının grup müsabakaları devam ediyor. Kahramanmaraş’ta yer alan Liselerarası Basketbol Yarı Finalleri’nde ilk maçını galibiyetle kapatan Levent Koleji bugün ikinci maçını mağlubiyetle tamamlarken, YDK kazandığı ilk maçın ardından ikinci maçını da kazanarak ikide iki yaptı. Levent Koleji grubunun ikinci maçında İstanbul Kadıköy Lisesi’ne 58-40 mağlup oldu. Levent Koleji bugün Van Spor Lisesi’ni mağlup etmesi halinde çapraz eşleşme ile yarı finalde yer alabilecek. Mağlup olması halinde grup maçlarını noktalayacak.

YDK ise ikinci maçında Bingöl Atatürk Anadolu Lisesi’ni 103-64’lük skorla mağlup ederek çapraz eşleşme ile yarı finalde yer almayı garantiledi. YDK yarın oynayacağı İstanbul Özel Mürüvet Evyap Anadolu Lisesi karşılaşması halinde yarı finale grup lideri olarak yükselecek.

Bu haber toplam 1368 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.