LESAB çalışmalarına devam ediyor

LESAB çalışmalarına devam ediyor

Lefkoşa Spor Akademisi Birliği (LESAB), Yenişehir bölgesindeki Sivil Savunma Başkanlığı Spor Tesisleri’nde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

A+A-

Amacı her bireyin tenis sporuyla tanışmasını sağlamak olan LESAB, uzman eğitmenlerle çocuklara spor kazandırmak için çaba sarf ediyor.

Serhan Çağman başkanlığındaki yönetim kurulu ve alanlarında uzman eğitmenler Mehmet Şenol ve Ahmed Yüksel ile birlikte günden güne daha başarılı projelere imza atan LESAB, ada tenisine de katkı koyuyor.

Yapılan projeler kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve KKTF ortaklığıyla Şht. Ertuğrul İlkokulu öğrencilerine yönelik uzun soluklu bir yetenek tarama testi ve ayrıca tüm okul öğrencilerinin tenis sporu ile tanışmalarına olanak sağlanmıştır.

“Her çocuk gülümsemeli” diyerek yola çıkan LESAB, lösemili çocukları da unutmadı, onlarla her fırsatta bir araya gelerek onları bu güzel spor dalı ile tanıştırmak ve yüzlerinde minik bir tebessüm oluşturmak için çalıştı.

4-6, 6-8, 8-10,10 -12 yaş tenis alt yapı grupları oluşturarak çocukları başarı dolu bir geleceğe hazırlamayı hedefleyen LESAB, hem ada içerisinde, hem de yurt dışında kamp projeleri de gerçekleştiriyor.

Kapılarını tenisi seven tüm bireylere sonuna kadar açan LESAB, büyük bir aile olma yolunda kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğinin de sinyallerini veriyor.

Bu haber toplam 1089 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.