“Lefke’nin sesi daha gür çıkacak”

“Lefke’nin sesi daha gür çıkacak”

Lefke’de Olağan Genel Kurul 24 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

A+A-

Hüseyin Kıral

Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü başkanı Dr. Salih Gökeren, “Pazartesi akşamı gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurul’un ardından yönetime katılacak olan yeni arkadaşlarla birlikte yapacağımız çalışmalar neticesinde Lefke’nin sesi daha gür çıkacak” dedi. Geçtiğimiz sezon başında kulübe başkan olarak geldiğini ve bir yıl daha başkanlık görevini yürüteceğinin altını çizen başkan Gökeren, “24 Haziran Pazartesi günü genel kurulda mali ve faaliyet raporlarımızın ardından, yönetime yeni katılacak olan arkadaşların onayını aldıktan hemen sonra çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

 

Gökeren: “LAÜ ile işbirliğimiz sürecek”

Lefke Kulüp Başkanı Salih Gökeren, 24 Haziran Pazartesi akşamından itibaren yeni arkadaşlarla çalışmaya başlayacaklarının altını çizerken, “Özellikle bölgede büyük etkisi bulunan ve yıllardır kulübümüze maddi manevi büyük destekleri olan Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ile ilişkilerin en iyi şekilde devam edeceğini” söyledi. Dt. Salih Gökeren, “LAÜ bünyesinde bulunan Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nun (BESYO) eğitimini ve faaliyetlerini sürdürmesi için yaptığı projelerin hayata geçmesinde yapacağı tesislerin okula olduğu kadar kulübe ve bölgeye büyük katkı koyacağını” söyledi.

 

“Oyuncularımla görüşmeden karar üretmem”

Şu ana kadar kendisine hiçbir oyuncusu için, herhangi bir kulüpten transfer teklifi yapılmadığına işaret eden Lefke Kulüp Başkanı Dr. Salih Gökeren, “Oyuncularım ile görüşmeden kendi başıma karar üretmem. Önce futbolcularım ile görüşeceğim, onların istekleri doğrultusunda yönetim kurulunda değerlendirip karar vereceğiz” dedi. Gökeren, “Ancak şunu belirtmeliyim ki,  yeni sezonda Lefke’nin yapacağı ve başaracağı işler tesadüf olmayacak” dedi.

Bu haber toplam 1103 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.