Lefke'nin sahası kapandı

Lefke'nin sahası kapandı

KTFF Disiplin Kurulu, Lefke ile Yenicami arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeni ile Lefke’nin sahasını 1 maç kapadı, yabancı maddeler nedeni ile 500 TL para cezasının yanı sıra yönetici Cemal Seyitler’e 14 gün hak mahrumiyeti cezası verdi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu aldığı kararları açıkladı. Lefke 16 Ağustos Stadı’nda oynanan Lefke - Yenicami K-Pet Süper Lig müsabakasında, esnasında ve sonrasında Lefke taraftarlarının sarf etmiş olduğu çirkin ve kötü tezahüratlar, hakeme yönelik pet şişe atıldığı ve rakip takımın yedek kulübesine saldırma girişimleri, rakip takım soyunma odasına giderek camları kırdıkları gözlemci raporundan tespit edilen Lefke’nin 1 maç sahası kapatıldı.

 

Para cezası ve Seyitler’e 14 gün hak mahrumiyeti

Yönetim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda statlarda satılması veya bulundurulması yasak yabancı maddeler nedeni ile Lefke’ye 500 Türk Lirası para cezası verildi. Lefke yöneticisi Cemal Seyitler'in sportmenliğe aykırı yapmış olduğu açıklamalar ve maç sırasında görevli olan kişilere yönelik kişilik haklarına saldırı, küfür ve tehdit içerikli sosyal medya paylaşımı nedeniyle 14 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesinde karar verildi.

 

Olaylı U21 maçına ceza yağdı

Lefkoşa Atilla Topaloğlu Stadı'nda oynanan GAÜ Çetinkaya - Yalova U21 Süper Lig müsabakasının 90. dakikasında karşılıklı olarak birbirlerine saldırıp darp etmek sureti ile kavgaya karıştıkları hakem ve gözlemci raporundan tespit edien GAÜ Çetinkaya futbolcuları Atakan Tomruk’a 6 maç, Fırat Baştürk’e 5 maç, Berkant Demir’e 5 maç, Yusuf Derman’a 5 maç, Şahin Syhan’a 5 maç ceza verildi. Yalova futbolcuları Ahmet Uluhan’a 8 maç, Muhsin Dallı’ya 5 maç, Tahip Cura’ya 5 maç ve Yalova malzemecisi Murat Aslan’a 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

GAÜ Çetinkaya’da kırmızı kart gören 5 futbolcu için sarı kırmızılı ekibe her bir kırmızı kart için 400 TL para cezası, Yalova’da kırmızı kart gören 4 oyuncu için her bir kırmızı kart için 400 TL para cezası verildi.

Bu haber toplam 2392 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.