Lefke'de Feyyaz Uçar süprizi

Lefke'de Feyyaz Uçar süprizi

Lefke Türk Spor Kulübü'nün bugünkü antrenmanını Türk futbolunun ve Beşiktaş'ın efsane ismi Feyyaz Uçar gerçekleştirdi.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü’nde teknik direktör Haldun Oktay’a bugün anjiyo yapılması sonrası menekşe beyazlı ekipte Oktay’ın kayınbiraderi olan Türk futbolunun ve Beşiktaş’ın önemli isimlerinden Feyyaz Uçar antrenmanı gerçekleştirdi.

Takımı Feyyaz Uçar çalıştırdı

Haldun Oktay’ın kayınbiraderi olan, Türk futbolunun ve Beşiktaş’ın unutulmaz isimleriden Feyyaz Uçar süpriz bir şekilde Lefke’nin antrenmanını gerçekleştirdi. Adaya devamlı gelen Uçar, Oktay’a anjiyo yapılması sonrasında Lefke’nin 16.00’da gerçekleştirilen antrenmanında takımın başında teknik ekiple birlikte yer aldı. Antrenmanın keyifli geçtiği öğrenildi.

 

Lefke’ye danışman olarak katkı koyacak

Feyyaz Uçar ile Haldun Oktay, yıllar önce Türkiye’de Karşıyaka’da da teknik heyette birlikte görev yapmıştı. Sezon hazırlıklarının başından bu yana Haldun Oktay’ın sürekli fikir alış verişinde bulunduğu Feyyaz Uçar’ın Lefke Türk Spor Kulübü’nde sezon içerisinde danışman olarak katkı yapacağı da öğrenildi.

 

13 yıl önce yine antrenmana çıkmıştı

Feyyaz Uçar’ın Lefke antrenmanına çıkması ilk değil. Deneyimli futbol adamı 13 yıl önce de Lefke’nin bir antrenmanında yer alarak takımı çalıştırmıştı. Yine o dönemde Lefke’de teknik adam olarak Haldun Oktay görev yapıyordu.

 

Fotoğraflar: Recep Özkamalı

Bu haber toplam 7309 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.