Lefke, Binatlı’ya hazırlanıyor

Lefke, Binatlı’ya hazırlanıyor

Binatlı maçı hazırlıklarını sürdüren Lefke’de Teknik Direktör Mehmet Solkanat takımda bazı oyuncularla birebir görüşme yaparak beklentilerini aktardı

A+A-

Haldun Oktay

K-Pet Süper Lig’in 19’uncu haftasını 25 puanla 9’uncu sırada tamamlayan, hafta sonu konuk ettiği Yenicami’ye mağlup olan Lefke’de Binatlı karşılaşması hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Mehmet Solkanat dün yapılan antrenman öncesinde bazı futbolcularla yakından ilgilenerek birebir görüştü. Solkanat özellikle takımın yabancı futbolcularından Candy ile yaptığı görüşmede kendisinden beklentilerinin ne olduğunu yetenekli oyuncuya aktardı.

 

Solkanat: “İkinci yarı bayağı oyundan düştük”

16 Ağustos Stadı’nda yapılan çalışmada YENİDÜZEN’e konuşan Teknik Direktör Mehmet Solkanat, Yenicami maçı ve Binatlı ile oynayacakları maçı değerlendirdi. Yenicami maçı ile ilgili konuşan Solkanat, “İlk yarı iyi top oynadık. Bunun sonucunu da aldık. Rakibimize fazla pozisyon vermeden oyunu kontrolümüzde bitirdik. Ancak ikinci yarı, ne olduysa bilemiyorum bayağı oyundan düştük” dedi.

Özellikle orta sahada önemli kayıpları olduğunu aktaran Solkanat, “İleride top tutamadık. Sonuçta karşımızda Yenicami vardı. Yenicami özellikle güçlü oyun anlayışında sonuçlandırma odaklı bizi bitirdi. Yenicami’yi kutlarım” ifadelerini kullandı.

 

“Binatlı maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Binatlı ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli bir maç olduğunun altını çizen Mehmet Solkanat, “İlk yarı sahamızda 4-0 mağlup olmuştuk. Bu maç Play-out’tan kurtulma açısından çok önemli bir maç. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Kazanmak için de elimizden ne gelirse yapacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz. Tabi onların da aynı durumdan dolayı endişeleri var. Şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. İyi oynayan kazansın” dedi.

 

Esosa yetiştirilmeye çalışılıyor

Binatlı maçı hazırlıklarını sürdüren Lefke’de sakatlığından dolayı Yenicami maçında riske edilmeyen yabancı futbolcu Esosa’nın maça yetiştirilmesi için çalışmalar sürüyor. Esosa dışında Lefke’de başka sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.