“Layık olduğumuz yerde değiliz”

“Layık olduğumuz yerde değiliz”

Binatlı karşısında ilk galibiyeti alan Gençler Birliği, kendi evinde konuk edeceği Gönyeli’yi de mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in 12 hafta maçında Binatlı karşısında ilk galibiyetini elde eden Gençler Birliği takımı Gönyeli karşısında ikinci galibiyetine hazırlanıyor. Haftada dört idman yaparak oynayacağı maçlara hazırlanan Gençler Birliği takımında teknik direktör Salih Sakallı, eksik oyuncuları bulunduğunu ancak sahaya çıkıp mücadele edecek olan oyuncularına güvendiğini ve ilk yarıda kalan üç karşılaşmadan en az zararla ayrılıp alabildikleri kadar çok puan almak istiyoruz açıklaması yaptı. Gönyeli takımının bu ligde elde ettiği sonuçlarla kendini ispat ettiğini belirten Gençler Birliği Teknik Direktörü Salih Sakallı, “ Gönyeli maçını kazandığımız takdirde neler de kazanacağımızı biliyoruz. Ancak buradaki sorunların başında camianın duyarsızlığı geliyor” dedi.

 

Sakallı: “Bizim için lig yeni başladı diyebiliriz”

Son dört haftadır Gençler Birliği takımı ile birlikte olduğunu, başta başkan Rifat Berkel olmak üzere, futbolcuların çok özverilerde bulunduğuna dikkat çeken Gençler Birliği Teknik Direktörü Salih Sakallı, “Takımı çalıştırmaya başladığım günden buyana her geçen gün çok daha iyiye doğru gittiğimizi gördüm. Binatlı galibiyeti bizim için ligin yeniden başladığının bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Cumartesi günü kendi saha ve seyircimiz önünde Gönyeli karşısında da galip gelerek, ilk yarının tamamlanması için geriye kalan iki maçımıza odaklanıp en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi. Gençler Birliği takımının şuan da laik olmadığı bir yerde olduğunun farkındayız ve tüm uğraşımız günün sonunda Gençler Birliği’ni layık olduğu yerde görmek olduğunun altını çizen Sakallı, “Ancak bunu da camianın kendilerine sahip çıkması ile olabileceğini” söyledi.

 

“Camia bu çocukların sahipsiz olmadığını göstermek zorunda”

Çok dar bir kadroya sahip olduklarını ve bu dar kadroya rağmen başkan, teknik heyet ve futbolcuların çok büyük özveriler göstererek kulübü layık olduğu yere ulaştırmak için canla başla çalıştıklarını belirten Gençler Birliği Teknik Direktörü Salih Sakallı, “Gençler Birliği camiası bir an önce silkinip kendine gelmeli ve bu kulübe sahip çıkmalıdır” dedi. “Şu anda konum olarak arzulanan yerde olmadığımızın farkındayız” açıklaması yapan Sakallı, “Camia da bunun farkına varır ve sahip çıktığını türbindeki yerini alır ve bize destek olduğunu gösterir o zaman her şey daha güzel olur” dedi.

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.