Kurslar için başvurular başladı

Kurslar için başvurular başladı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yaptığı açıklama ile UEFA A Lisans ve UEFA C Lisans antrenörlük kursları için başvuruların başladığını duyurdu.

A+A-

Yapılan açıklamada UEFA A Lisans Antrenör Kursu 1. Aşaması’nın 24-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği, söz konusu kursa 14 Temmuz 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar KTFF’ye başvurulması gerektiği belirtildi.

C Lisans Antrenör Kursu’nun 14-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtilen açıklamda ilgili kursa 4 Ağustos 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunulabileceği duyuruldu. İlgili kurslara katılımla ilgili gerekli belgeler KTFF resmi internet sitesinde ayrıca belirtildi.

 

21 antrenörün katılım hakkı var

UEFA A Lisans Antrenör Kursu 1. Aşaması’na katılım hakkı olan antrenörler de duyuruldu. Katılma hakkı olan 21 antrenör şöyle:

“Oğuz Aygın, Kemal Şener, Mehmet Yeşilleme, Hakan Dervişoğlu, Yusuf Tek, Çağan Çerkez, Ali Sururi, Savaş Kalfaoğlu, Uğur Çorba, Burcan Cantaş, Özgü Bayraktar, Talip Özdemir, Niyazi Göksun, Hasan Kargılı, Hüseyin Dorak, Cemil Murat, Hüseyin Özkuyucu, Özkan Gaziler, Murat Ecersoy, Fadıl Özaşık, Evren Bahtıkara”

Bu haber toplam 1684 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.