“Kupayı istiyorsak, kazanmak zorundayız”

“Kupayı istiyorsak, kazanmak zorundayız”

Koopbank Kıbrıs Kupası Çeyrek Final ilk maçında sahadan 2-2’lik skorla ayrılan GAÜ Çetinkaya ile Türk Ocağı takımlarının teknik direktörleri YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Hüseyin KIRAL

 

Koopbank Kıbrıs Kupası Çeyrek Final ikinci maçında bugün saat 18.30’da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan GAÜ Çetinkaya ile Türk Ocağı takımlarının teknik direktörleri maç öncesi yaptıkları açıklamada “Kupayı istiyorsak, kazanmak zorundayız” dediler.

 

Girne Mete Adanır Stadı’nda oynanan ilk karşılaşmada deplasmanda Türk Ocağı ile 2-2 berabere kalan GAÜ Çetinkaya takımının teknik direktörü Turan Altay, “Skor avantajı bizde gibi görünse de kazanmak için sahaya çıkacağız. Ancak turu getirecek her türlü skora da razıyız” dedi. Türk Ocağı Teknik direktörü Mehmet Bolkan ise yaptığı açıklamada, “takım olarak ligde son haftalarda kötü sonuçlar alsak da, moral ve motivasyonumuz yerinde ve maç saatini bekliyoruz” dedi.

 

Turan Altay: “Turu geçmek için her yolu deneyeceğiz”

Hafta sonu oynadıkları Süper Lig maçının ardından bugüne kadar iki idman yaparak kupaya hazırlandıklarının altını çizen Turan Altay, “Çetinkaya camiası büyük ve köklü bir camiadır. Ayrıca, her zaman hedefi olan bir takımdır ve şimdi de hedef kupadır.” dedi. GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay, Rakiplerinin de hedefinde kupa olduğunu, ancak skor avantajının ellerinde olduğunu ve yarı finale çıkmak içinde skoru düşünmeden karşılaşmayı kazanmaya bakacaklarını söyledi. Abbas Osum ve Zihni Temelci’nin dışında takımda eksik olmadığını belirten Altay, “Sahaya 11 kişi çıkacağız, yanımızda yönetim, arkamızda da taraftarla birlikte karşılaşmayı kazanıp yarı finale çıkacağız” dedi.

 

Mehmet Bolkan: “Başkan, yönetim ile birlikte tüm camia maç saatini bekliyoruz”

Süper Lig’in ilk yarısında Mehmet Bolkan ile iyi bir çıkış yakalayan, ancak ikinci yarının özellikle son dört hafta da sahadan mağlubiyet alarak ayrılan Türk Ocağı’nda teknik direktör Mehmet Bolkan yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden itibaren tek bir hedef koyduk o da kupadır” dedi. Mehmet Bolkan, “Pazartesi ve dün öğleden sonra kupa için son idmanımızı yaptık, şimdi Malpas Hotel’de maç saatini bekliyoruz.” dedi. Bolkan, GAÜ Çetinkaya ile oynadığımız çeyrek final ilk maçında takım olarak basit hatalar yaptıklarını, ancak bugün oynayacakları maçta saha içerinde yapacakları en ufak hatanın camiaya nelere mal olacağının bilinci içerisinde sahaya çıkacaklarını söyledi.  Türk Ocağı Teknik direktörü Mehmet Bolkan, Kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin iki gündür takım ile birlikte olduğunu, ligde alınan kötü sonuçların unutulduğunu ve sadece GAÜ Çetinkaya maçına odaklanıp kazanmanın yollarını aradıklarını söyledi. 

Bu haber toplam 2026 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.