Kumyalı’da kollar sıvandı

Kumyalı’da kollar sıvandı

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Kumyalı’da sezona yönelik çalışmalar başladı.

A+A-

Kumyalı Spor Kulübü’nde uzun yıllar başkanlık yapan Ahmet Yekta’nın beklenmedik vefatından dolayı kulübün Asbaşkanı Fuatcan Ağcabay görevi devralarak yola devam ediyor. Kumyalı Spor Kulübünde çok önemli hizmetleri emek ve katkıları olan merhum Ahmet Yekta’dan boşalan başkanlık görevini devralan Fuatcan Ağcabay 2018-2019 döneminde birlikte çalışacağı yönetim kurulunun belirleyerek açıkladı.

 

Yönetimde görev dağılımı yapıldı

Fuatcan Ağcabay başkanlığındaki yönetimde görev dağılımı Asbaşkan Mulla Kumyalılı, Veznedar Mustafa Ağcabay, Yazman Yekta Polat, Sayman Hürkan Ceylanlı, Sporcu Sorumlusu Hakan Ceylanlı, Sosyal İşler Sorumlusu Murat Şahin, Saha Sorumlusu Bayram Pars görev yapacak.

 

Ağcabay: “Zor bir görevi devraldık”

Kumyalı Spor Kulübü başkanı Fuatcan Ağcabay kulüpleri ile özdeşleşen efsane başkan olan Ahmet Yekta’nın vefatından sonra büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını, hayatın devam ettiğini, canı kadar değer verdiği kulüplerine sahip çıkmak ve onun bıraktığı noktadan daha iyi yerler taşımak için yönetimdeki ekibi ile birlikte çok zor bir görevi devraldıklarının bilinci içerisinde olduğunu belirtti.

Genç, çalışkan yönetici arkadaşları ile birlikte çalışmalara başladıklarını, ilk olarak sahanın çim zemine dönüştürülmesi için girişimlerde bulunduklarını, ölçümlerin yapıldığını, elektiriğin getirilmesi için çalışma başlatacaklarını belirten Ağcabay, sportif açıdan da başlayacak olan BTM 2. Ligi’nde en iyi şekilde mücadele etmek içinde hazırlıklara başlandığını söyledi.

Bu haber toplam 1087 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.