Kumyalı’da birlik beraberlik

Kumyalı’da birlik beraberlik

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Kumyalı Spor Kulübü’nde dün akşam sporcu toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Başkanlık görevini devralan Fuatcan Ağcabay ve yönetimi yeni sezonda takım çalıştıracak antrenör Kani Buranay ile anlaşarak başlatmış oldukları çalışmalara yapılan sporcu toplantısı ile devam edildi.

Kumyalı Spor Kulübü başkanı Fuatcan Ağcabay, yöneticiler, antrenör Kani Buranay ve sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen sporcu toplantısında birlik, beraberlik mesajı verilirken sezonun onlar açısından çok anlam ifade ettiği görüşünde birleşildi.

Toplantıda konuşan, Kumyalı Spor Kulübü başkan Fuatcan Ağcabay sezona yönelik çalışmalara başladıklarını, kulübü daha iyi yerler taşımak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine vurgu yaptı.

Ağcabay, efsane başkanları Ahmet Yekta’nın bırakmış olduğu emaneti en iyi şekilde sahiplenerek gereken ne ise yapılacağının altını çizdi. Başkan Fuatcan Ağcabay, yönetim, antrenör ve oyuncu grubu olarak çok genç olmalarına rağmen, mücadele edecekleri BTM 2. Ligi’nde başarılı olmak için çok çalışarak hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.