Kulüplerin yabancı mesaisi

Kulüplerin yabancı mesaisi

Yeni sezon öncesi Süper Lig kulüpleri bir yandan hazırlık programlarını netleştirmeye çalışırken bir yandan da yabancı transferlerine ağırlık veriyor.

A+A-

Her yıl olduğu gibi kulüpler yabancı oyuncu konusunda sıkıntı yaşamamak için bu konuda ince eleyip sık dokuyor. Çalışmalara başlayacak olan kulüpler, bu süre içerisinde takımlarına faydalı olacak yabancıları deneyerek belirleme hedefindeler.

                                                                                                   

Cihangir’e Kamerunlu

Geçtiğimiz sezon Kıbrıs Kupası’nı kazanma başarısı gösteren Cihangir yabancı arayışlarını başlatan ekiplerden. Mesarya ekibi kanat ve forvet mevkilerinde oynayabilen 1988 doğumlu Michel Salomon’u adaya getirerek çalışmalarına dahil edilecek. Kamerunlu oyuncu daha önce Malta, Benin ve Slovakya liglerinde futbol hayatını sürdürdü.

 

Baf ve Gönyeli’ye Nijeryalı hücum oyuncuları

Baf Ülkü Yurdu da kanatlarda ve forvet mevkilerinde görev yapabilen Nijeryalı Solomonson Izuchukwuka’yı adaya getirerek antrenmanlarına dahil edecek. Arnavutluk Ligi’nde çeşitli takımların forması giyen oyuncu bu ligde 64 maçta 22 gol kaydetti.

Ligin yeni ekiplerinden Gönyeli de Olabiran Blessing Muyiwa’yı denemeye alacak. 19 yaşındaki Nijeryalı hücum oyuncusu bir dönem Özbekistan liginin genç yetenekleri arasında gösterilmişti. Menajer Cemal Sabancıoğulları aracılığı ile adaya getirilecek oyuncular ile ilgili kulüpler yapacakları denemeler sonrasında son kararını verecek.

Bu haber toplam 1467 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.