Kulüplerden antrenörlere ziyaret

Kulüplerden antrenörlere ziyaret

KKTC Futbol Kulüpler Birliği, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği'ni ziyaret etti.

A+A-

KKTC Futbol Kulüpler Birliği başkanlığına seçildikten sonra yönetim kurulu ile birlikte bir dizi temaslara başlayan ve futbol ailesi içerisinde yer alan kurum kuruluşlara da nezaket ziyaretlerini sürdüren Hüseyin Yılmaz Özen başkanlığındaki yönetim kurulu, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimini ziyaret etti.

Hüseyin Yılmaz Özen başkanlığındaki Kulüpler Birliği, Süleyman Göktaş başkanlığındaki Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’ni ziyaret ederek yeni dönemde hayata geçirmek istedikleri projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Kulüpler Birliği başkanı Hüseyin Yılmaz Özen, görüşmede antrenörlerin futbolun içerisindeki yeri ve önemine vurgu yaparak, futbolda yaşanan sıkıntıların çözümünde ve daha iyi noktalara taşıyarak gelişmesi için birlikte hareket ederek futbolun daha üst seviyeye çekmek istediklerini kaydetti.

Antrenörler Derneği başkanı Süleyman Göktaş ise kabulde yaptığı konuşmada ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, futbolun paydaşları içersinde yer alan tüm kesimlerin bir araya gelerek sorunlarının çözümü için birşeyler yapılması gerektiğine vurgu yaparak, dernek olarak her zaman ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirtti. Göktaş, Antrenörler Derneği olarak ülke futbolun daha iyi noktalara gelebilmesi adına da üzerlerine düşenleri her zaman yaptıklarını, bundan sonraki süreçte de yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Bu haber toplam 1976 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.