“Kulüp tarihine adımızı yazdırdık”

“Kulüp tarihine adımızı yazdırdık”

Süper Lig’de bu sezon ligi 2’nci sırada tamamlayarak adından söz ettiren Merit Alsancak Yeşilova’nın golcü oyuncusu Burak Koçar, sezonu YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

A+A-

Halit Dağ

Süper Lig’de bu sezon ligi 2’nci sırada tamamlayarak adından söz ettiren Merit Alsancak Yeşilova’nın golcü oyuncusu Burak Koçar, sezonu YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Lige iyi başlayamadıklarını aktaran Koçar, sonrasında toparladıklarını ve ligi ikinci sırada tamamlayarak, önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi. 

 

Koçar: “Büyük bir başarı, herkese teşekkür ederim”

Merit Alsancak Yeşilova kulübünün golcüsü Burak Koçar yaptığı değerlendirmede, önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, tüm sezon boyunca emeği geçen herkese teşekkür etti. Koçar; “Bu ikincilik Bizim için çok önemliydi. Hem bizim, hem de kulübün tarihî açısından çok anlamlı bir kupaydı bu ikincilikle hem bizler hem hocalar hem başkan ve yöneticiler kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırmış oldu bundan dolayı çok mutluyum. Genel olarak lige iyi başlayamadık ama sonrasında iyi toparlardık. Kendimize ‘İlk üç’ hedefi koymuştuk ve bunu başardık. Sahamızın olmaması, pandemiden sonra bütün maçları gündüz oynayan tek takım olmamız ve bu maçları yenilmeden buralara gelmek çok zordu. Bunu başardık takım olarak iyi motive olduk ve çok çalıştık. Hep aklımızda kulübün tarihine girmek vardı ve bu bizi çok hırslandırdı. Sonunda başarıya ulaştık. O yüzden emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

“Önümüzdeki sezon daha fazlasını yapacağım”

Sezon içerisindeki performansını da değerlendiren Koçar, yüzde yüz performansı veremediğini ama yine de önemli maçlarda inisiyatif alarak elinden geleni yaptığını söyledi. Koçar, önümüzdeki sezon daha iyi bir performans göstermek için çalışacağını da sözlerine ekledi. Burak Koçar; “Kendi performansım hakkında tam yüzde yüzümü veremesem de çok kritik maçlarda hep inisiyatif aldım ve galibiyetler de elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum. Bundan daha fazlasını yapabileceğimi herkes biliyor, ben de biliyorum ama bu sene daha çok çalışıp inşallah şampiyon olup, inanılmaz bir hikâyeyi paylaşmış oluruz emeği olan herkesin yüreğine sağlık”

 

Sezon boyunca 11 gol attı

Merit Alsancak Yeşilova’nın ligi 2’nci sırada bitirmesinde önemli katkı yapan Burak Koçar, geride kalan sezonda ligde 9 gol kaydetti, birçok gole de katkı yaptı. Kupada da 2’nci Yenicami’ye elenen Yeşilova’da Burak Koçar, ilk turda Lapta ile oynadıkları karşılaşmada Lapta kalesini 2 kez havalandırmıştı.

Bu haber toplam 2157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.