“Küçülmeye başladığımız için sorun yaşamadık”

“Küçülmeye başladığımız için sorun yaşamadık”

Binatlı Başkanı Orsel Neşe, şu an için ekonomik olarak rahat pozisyonda olmalarının geçtiğimiz yıldan başlayan küçülme süreci olduğunu belirtti

A+A-

Binatlı başkanı Orsel Neşe, ekonomik olarak Binatlı’nın şu an için sorunu olmadığını belirtti. BRT’de yayınlanan Spor Gündemi programında konuşan Neşe, liglerin kesinlikle devam etmesi taraftarı olduğunu ifade ederken, sezonu zaten dar bir bütçeyle planladıklarını, geçtiğimiz yıldan küçülmeye başladıkları için sorunlarının olmadığını ifade etti.

 

Neşe: “Ligler kesinlikle oynanmalı”

Binatlı Başkanı Orsel Neşe, mecburiyetten tasarruf yaptıklarını, virüsün daha çıkmadan böyle bir adım attıklarını, ondan dolayı şimdi rahat pozisyonda olduklarını aktardı. Takımda bazı oyuncuların arayarak maaşlarında kesinti yapılmasını istediğini, bazılarının maaşlarından vazgeçtiğini belirten Neşe, liglerin kesinlikle oynanması taraftarı olduğunu söyledi.

 

“Sanki bugünleri biri bize işaret etti”

Neşe ekonomik olarak sanki Binatlı’nın mevcut duruma hazır olduğunu belirtirken, “Sanki bugünleri biri bize işaret etti. Aman ödemelerimiz aksamasın, attığımız imzaların arkasında duralım diye geçtiğimiz yıldan küçülmeye başlamış, ödeyebilir noktada durmuştuk. Şu an için sorunumuz yoktur” dedi.

 

Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.