Küçük voleybolcular şölende buluşacak

Küçük voleybolcular şölende buluşacak

3. Küçük Eller Voleybol Şöleni cumartesi günü DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda yapılacak

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından bu yıl 3’üncüsü organize edilen Küçük Eller Voleybol Şöleni Cumartesi günü düzenlenecek. Yenilenmiş hali ile ilk kez bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Mağusa Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda saat 11.00’de başlayacak olan şölene, voleybolun gelişimi ve gelişip yayılması konusunda çalışmalar yapan okullar, çocuklar ve eğiticileri katılım gösterecek. 6-13 yaş arası miniklerin voleyboldan sunumlar yapacağı gösteri saat 13. 00'de sona erecek.

3. Küçük Eller Voleybol Şölenine Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) Akademi, Voleybol Akademi, DAÜ, Karpaz Gate Marina, Doğa Koleji ve Maraş Voleybol Okulu’nda çalışmalarını sürdüren 270 minik sporcu katılım gösterecek.

Şölen sonucunda katılım gösteren çocuklara verilecek katılım belgeleri verilecek.

 

Kaya: “Bu tür çalışmalar ilerisi için büyük yatırım”

Konu ile ilgili olarak konuşan KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya “Voleybolumuzun temelini teşkil eden ve alt yapı için büyük önem arz eden bu tür çalışmalar ilerisi için büyük yatırımlardır. Özellikle son 5 yıldır Türkiye Alt Yapı Şampiyonası’nda finallerde yer almamız bunun en somut göstergesidir” dedi.

Bu tür çalışmaların kesintisiz devam edeceğini belirten Kaya şunları söyledi: “Gelişimin tamamlanması sonucunda yıldız, genç ve büyük liglerinin ardından minikler ligi de düzenlenmesi sağlanacaktır. Okullarımızda çalışmalarını sürdüren ve voleybol alt yapısının çok güçlü bir konumda olmasını sağlayan kulüp ve özel voleybol okullarına, buralarda eğitici olarak çocuklarımız gelişimini sağlayan eğitici hocalarımıza, 3. Küçük Eller Voleybol Şöleni’ne yenilenmiş salonu ile bizlere ilk kez ev sahipliği yapacak olan DAÜ yetkililerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.