Küçük Kaymaklı “darmadağın”

Küçük Kaymaklı “darmadağın”

Küçük Kaymaklı’da yönetim belirsizliği devam ederken, sezonun açılmasına sayılı günler kala takımın durumu içler acısı

A+A-

Ülkemizin en köklü kulüplerinden olan Küçük Kaymaklı’da tüzük gereği son tarih olan 30 Haziran’da yapılması gereken genel kurul yapılmadı. Başkan ve yönetim kurulu üyelerinden her hangi birine kimsenin ulaşamadığı bir ortamda, takımda futbol oynayan veya geçtiğimiz sezon başka takımlarda ödünç olarak futbol oynayan futbolcuların durumları belirsizliği sürüyor. Sezonun tamamlanması ile birlikte Küçük Kaymaklı takımında serbest transfer hakkı elinde olan Mehmet Kaygısız’ın Gençlik Gücü’ne, Bayram Anday’ın Doğan Türk birliği ile anlaşmasının ardından, kulüp başkanı Hasan Tosunoğlu’nun kaleci Ufuk Şimşek’i, Mağusa Türk Gücü’ne satması sonucunda geriye kalan oyuncular kendi akıbetlerinin ne olacağını sorgulamaya başladı. Buna ek olarak tecrübeli kaleci Ali Duvarcı’nın futbol hayatına nokta koyması, Hüseyin Sadıklar’ın bonservisinin alacaklarına karşılık verilmesi, takım kaptanı Hüseyin Adal’ın serbest transfer hakkının olması, yine Turgut Kaan Çoban’ın da takımdan ayrılma isteğinin olması geride kalan oyuncuların kara kara düşünmesine neden oldu.

 

Bingöllü: “Kiralıktım, döndüm ama kulüpte muhatap bulamıyorum”

Geçtiğimiz sezon başında kulübü Küçük Kaymaklı yönetimi tarafından Binatlı’ya kiralık olarak verilen Taner Bingöllü, sezonun tamamlanması ile birlikte kulübüne geri döndüğünü ancak yeni sezonda akıbetinin ne olacağını konuşacağı kimsenin olmadığını belirtti. Henüz 26 yaşında olduğunu, tek amacının futbol oynamak olduğunun altını çizen Taner Bingöllü, “On- on beş gün içerisinde kulüpler yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklar. Fakat Küçük Kaymaklı’da henüz ne başkan var ne de yönetim. Başkanın devam edip etmeyeceği de muamma, bu durumda ben ve diğer takım arkadaşlarım ne yapacağız bilmiyorum. Kısacası kiralıktım, döndüm ama kulüpte geleceğimizle ilgili konuşacak muhatap da bulamıyoruz” dedi.

 

Kıral: “Kulübüm çok zor durumda, bekleyip göreceğim”

Geçtiğimiz sezon ortasında başkan Hasan Tosunoğlu tarafından, Lefke’ye kiralık artı bonservisli olarak verildiğini belirten Çağrı Kıral, “Futbol federasyonu tüzüklerine göre şuan ben Küçük Kaymaklı’nın lisanslı futbolcusuyum ve başlayacak olan transfer dönemi içerisinde Lefke’ye verilen bonservis üzerine imza attığım takdirde Lefke’nin lisanslı oyuncusu olurum” dedi. Çağrı Kıral, “8 yaşımdan beri içinde bulunduğum, kulübüm görülüyor ki çok zor durumda ve bu zor durumdan çıkması için elimden geleni yapmaya hazırım” dedi. Aynı arkadaşı Taner Bingöllü gibi tek amaçlarının futbol oynamak olduğunu bir kez daha yenileyen Çağrı Kıral, “Lefke’ye gidiş sebebinin de futbol oynamak olduğunu” söyledi. Lefke’nin de şuan ki durumunun hiç iyi olmadığını, onlarında henüz hiçbir oyuncu ile konuşmadıklarını, teknik heyetin belli olmadığına dikkat çeken Çağrı Kıral, “Şu an tek yapabileceğimiz beklemek, ancak  Tosunoğlu’nun kulüp ile ilgili çizeceği yolu görmeden hiçbir karar vermeyeceğini” ifade etti. Kıral, “Şuan ben federasyon kayıtlarına göre Kaymaklı’nın lisanslı sporcusuyum ve ona göre davranacağım” dedi.

 

Çoban: ‘‘Kulübümde kalmak istiyorum’’

Geçtiğimiz sezon devre arasında Gençler Birliği’nden kadroya katılan Sercan Çoban, şu ana kadar sadece kulüp başkanı Hasan Tosunoğlu ile konuştuğunu, genel kuruldan sonra başkan ve yönetimin oluşmasından sonra yeniden oturup konuşacaklarını ve Küçük Kaymaklıda kalmak istediğini belirtti.

Bu haber toplam 2540 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.