KTSYD Kupası’nda final zamanı

KTSYD Kupası’nda final zamanı

KTSYD Voleybol Kupası final maçında bu akşam DAÜ ile Çamlık Spor final maçında karşılaşıyor

A+A-

Halit DAĞ

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile Voleybol Federasyonu işbirliğinde organize edilen ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu sponsorluğunda düzenlenen (KTSYD) Voleybol Kadınlar Kupası final maçı bu akşam Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor arasında oynanacak. Atatürk Spor Salonu’nda yer alacak olan final mücadelesi 20.00’de başlayacak. Bu maçın öncesinde yarı finallerde mağlup olan Yeni Erenköy ile Vakıflar saat 18.30’da üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek. Final öncesinde DAÜ’den Asya Karaali ve Çamlık Spor'dan Merve Çelebi YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

 

Çelebi: “Sezonun ilk kupasını almayı hedefliyoruz”

Çamlık Spor’da mücadele eden Merve Çelebi, geçen yıldan kurulu olan şampiyon takımı çok fazla bozmadan gidenlerin yerine bu sezonki voleybol kalitesine yakışır transferler yaparak iddialı bir kadro kurduklarını söyledi. Çelebi, bu akşam DAÜ ile oynayacakları finalin zor ve çekişmeli geçeceğini belirterek, DAÜ'nün genç ve dinamik bir takım olduğunu, onların da kupayı kendileri kadar kazanmak istediklerini ifade etti. Merve Çelebi, Çamlık Spor olarak yapabileceklerinin en iyisini yapıp sezonun ilk kupasını almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

 

Karaali: “Kupa ile sezona başlamak istiyoruz”

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin genç sporcusu Asya Karaali, alt yapısından yetişip geçen yıl şampiyonluk yaşadığı Çamlık Spor’a karşı oynayacak olmasının kendisi için farklı bir duygu olacağını dile getirdi. Turnuvanın ilk maçında Vakıflar’ı yenerek finale çıktıklarını belirten Asya, yeni kurulan bir takım olduklarını, takıma katılan yeni transferlerle uyum sorununu atlatarak güçlü bir kadro olduklarını söyledi. Son olarak bu akşamki maçı kazanarak sezona kupa ile moralli girmek istediklerini belirten Asya, hak edenin kazanacağı sakatlıksız bir karşılaşma olmasını temenni etti.

 

Ödüller verilecek

KTSYD Voleybol Kupası’nda bu akşam Yeni Erenköy Belediyesi ile Vakıflar 18.30’da üçüncülük maçına çıkacak. Bu maçın tamamlanmasıyla birlikte final maçına geçilecek. Final maçının ardından turnuvada başarı elde eden takımlara ödülleri takdim edilecek. 

Bu haber toplam 1842 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.