KTSYD ile Telsim’den işbirliği

KTSYD ile Telsim’den işbirliği

KKTC Telsim ile KTSYD arasında işbirliği ve sponsorluk anlaşması dün imzalandı

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile KKTC Telsim arasında sponsorluk ve işbirliği protokolü imzalandı.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda dün gerçekleşen basın toplantısında KTSYD başkanı Çelen Oben ve KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar protokolün içeriği hakkında bilgi verdiler.

 

Oben: “KTSYD için büyük kazanım”

KTSYD Başkanı Çelen Oben toplantıda yaptığı konuşmada KKTC Telsim ile yapılan görüşmeler sonunda iki yıllığına protokol yaptıklarını ve Telsim’in iki yıllığına 24 bin lira maddi katkı yanında KTSYD’ye bir kurumsal hat tahsis edeceğini bunun da ortalama 30 bin liraya denk geldiğini söyledi. Bu rakamın KTSYD için büyük bir kazanım olduğunu belirten Oben KKTC Telsim’e KTSYD’ye yaptığı katkılar için de teşekkür etti.

 

Tanpınar: “KKTC Telsim olarak gururluyuz”

KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise KTSYD’nin ülkenin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu ve özellikle ülke gençliğinin spor ambargosundan kurtulması için büyük çaba harcadığını belirterek bu çabaların da takdir edildiğini kaydetti.

Tanpınar KTSYD ile iki yıllık bir protokole imza atmanın da kendileri adına büyük bir övünç kaynağı olduğunu kaydetti.

 

Protokol iki yıllığına imzalandı

Konuşmaların ardından KTSYD Başkanı Çelen Oben ile KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar protokole imza atarak hayırlı olsun dedi.

Protokole göre KKTC Telsim iki yıllığına KTSYD’ye nakit olarak 24 bin lira katkı yapacak bununla birlikte KTSYD’nin kullanımı için bir kurumsal hat temin edecek.

Telsim ise bunlara karşılık KTSYD’nin yapacağı etkinliklerde ana sponsor olarak yer alacak ve yıl içerisinde yapılacak hizmet içi eğitim seminerleri için KTSYD Konferans Salonu’nun dan da yararlanabilecek.

Bu haber toplam 1414 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.