KTSYD, EAK Ödül Gecesi’ne katıldı

KTSYD, EAK Ödül Gecesi’ne katıldı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), Kıbrıs Rum Spor Yazarları Birliği’nin (EAK), Kıbrıs Rum Milli Olimpiyat Komitesi (KOA) ile ortaklaşa düzenlediği Yılın Spor Ödülleri gecesine katıldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), Kıbrıs Rum Spor Yazarları Birliği’nin (EAK), Kıbrıs Rum Milli Olimpiyat Komitesi (KOA) ile ortaklaşa düzenlediği Yılın Spor Ödülleri gecesine katıldı. Dün akşam Lefkoşa’nın güneyinde bulunan Hilton Hotel’de gerçekleştirilen ödül törenine KTSYD Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı basın yayın kuruluşlarının spor müdürleri katılım gösterdi.

EAK her yıl sonunda üyelerinin oylaması ile belirlenen yılın erkek ve kadın sporcusunu ödül töreninde açıklarken, yılın genç yeteneği ve yılın takımları gibi birçok kategoride ödülleri sahiplerine takdim etti.

 

Anastasiadis ile bir araya gelindi

KTSYD heyeti geceye katılım gösteren Kıbrıslı Rum lider Nikos Anastasiadis ile bir araya gelme ve sohbet etme imkanı buldu. Geceye katılan Yunanistan Spor Yazarları Derneği Başkanı Sotiris Triandafillou ile görüş alış verişinde bulunan heyet, gecenin sonunda EAK Başkanı Panagiotis Fellukas ile anı fotoğrafı çektirdi.

Bu haber toplam 1209 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.