KTKOD tarafından yenilenen oda hizmete açıldı

KTKOD tarafından yenilenen oda hizmete açıldı

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD), ‘Tomofil’ dergisinden elde ettiği gelirle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki bir odayı yeniledi.

A+A-

Yenilenen oda hizmete açıldı.

‘Bir Dergi Bir Oda’ sloganı ile yola çıkan KTKOD, proje kapsamında ilk olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ndeki Kulak Burun Boğaz (KBB) Servisi’ndeki çocuk odasını restore etti.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalabantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, Başhekim Yardımcısı Dr. Adil Özyılkan ve Dr. Cenk Soydan, Klinik Şefi Dr. Arif Ersoy ile KTKOD Başkanı Burçin Aliusta ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla yenilenen odada bir araya gelinildi.

Başhekim Dr. Bülent Dizdarlı, KTKOD Başkanı Burçin Aliusta’ya yapılan yardımlardan ötürü teşekkür plaketi takdim ederek, sağlığa yapılan yatırımların önemine dikkat çekti. Dizdarlı, derneğin bu davranışının herkese örnek olmasını diledi.

KTKOD Başkanı Burçin Aliusta da, ‘Tomofil’ dergisinin reklam geliriyle Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde Kulak-Burun-Boğaz servisindeki 318 numaralı tek çocuk odasını yenilediklerini söyledi.

Dernek olarak çocukların daha sıcak bir ortamda, daha sağlıklı koşullarda tedavilerini tamamlayıp, sağlıklarına kavuşmalarını sağlamak istediklerini ifade eden Aliusta, “Bir dergi, bir oda sloganıyla yola çıktık. Bu daha başlangıç. Dergilerimizin her bir yeni sayısı, sağlık sektörüne yatırım olarak hayata geçecek” dedi.

Bu haber toplam 1348 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.