KTFF'de bir dönem kapandı

KTFF'de bir dönem kapandı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda 8 yıldır görev yapan Disiplin Kurulu başkanı, görevine devam etmeyeceğini açıkladı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda 8 yıldır Disiplin Kurulu başkanlığı yapan Ahmet Mahirel, görevinden ayrıldığını açıkladı. Mahirel, görev süresi boyunca yanında olan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve uzun yıllar KTFF Yönetim Kurulu üyeliği yapmış olan Ali Karavezirler'e teşekkür etti ve görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Ahmet Mahirel şu açıklamayı yaptı;

"28.09.2011 tarihinden beridir büyük onur ve gurur duyarak sürdürdüğüm Kıbrıs Türk Federasyonu Disiplin Kurulu başkanlık görevim sona erdi... Yaklaşık 8 yıldır acısı ve tatlısı ile bir çok olay yaşadık... Hukuk kurallarının emrettiği prensiplerden ödün vermeden ve temel adalet ilkelerinden sapmamaya özen göstererek görevimi yerine getirmiş ve Kıbrıs Türk futboluna bir nebze olsa da katkı sağlamış olmanın vicdani rahatlığı içerisindeyim... Çalışma süremde ben ve ekip arladaşlarım ne kadar titiz davransak da hata yaptığımız düşünüldüğü için tartışılan kararlarımız muhakkak ki olmuştur ancak tüm futbol kamuoyu'nun bilgisine getirmek isterim ki, hiç birimiz asla kötü niyetle ve bilerek hata yapacağımız bir kararın altına imzamızı atmadık ve her zaman yapıcı ve haddini aşmayan her eleştiriye açık olduk. Muhakkak ki aldığımız kararlar bir tarafı mutlu ederken diğer bir tarafı da üzecekti... Bu nedenle kararlarımızı alırken üzülecek olan tarafın dahi adil davranıldığını hissetmesi adına maksimum ihtimam vererek çalıştım / çalıştık. 8 yılıldır hayatıma kattığım tüm değerleri ve yaşananları bu satırlarda özetlemek mümkün olmasa da, özellikle ve öncelikle teşekkürü borç bildiğim ve hayatıma her şeyden önce ağabey olarak kattığım iki kişi var. Sayın Hasan Sertoğlu ve Sayın Ali Karavezirler. Bilmenizi isterim ki, görev yaptığım süre içerisinde bana olan güveninizi hissettirmeniz, her anlamda sizlerden öğrendiklerim ve bana aktardığınız tecrübeler paha biçilmez değerler olarak bende yaşayacaklar.
Sözlerime son verirken, 8 yıl boyunca benimle birlikte çalışan ve kader birliği yaptığım tüm Disiplin Kurulu üyesi arkadaşlarıma ve Federasyondaki görev süremde bir şekilde tanıştığım hakeminden, kulüp yöneticisine, futbolcusundan, taraftarına, basın mensuplarından, bir vesileyle teşriki mesaide bulunduğum kişilere ve kararlarımızı hangi platformda olursa olsun eleştirirken HADLERİNİ AŞMAYAN ve AHLAKİ DEĞERLERDEN SAPMAYAN herkese sonsuz teşekkürler.... En içten sevgi ve saygılarımla.."

Bu haber toplam 1180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.