KTFAD değişim bildirgesini hazırladı

KTFAD değişim bildirgesini hazırladı

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD), 2020 yılı faaliyet programı içerisinde Teknik Adamların Statüsü Çalışma Esasları ile Eğitim ve Sınıflandırılması Talimatı’nda yapılması düşünülen değişikliklerle ilgili taslağa son şeklini verdi.

A+A-

Bölgesel toplantılarda elde edilen verileri kayıt altına aldıktan sonra son rötuşlar Süleyman Göktaş başkanlığındaki, Salahi Uçkan, Turgay Kara ve Ahmet Ogan’dan oluşan komite tarafından yapıldı ve değişim bildirgesi hazırlandı.

 

Toplantılarda elde edilen veriler değerlendirildi

Talimatta yapılması düşünülen değişiklikler için tespit edilen noksanlıklar, yapılan çalışmaların ardından son şekli verilerek, çağdaş ve teknik adamların önünü açabilecek, adil bir şekilde çalışma ortamı yaratılmasını sağlayacağı düşünülüyor.

KTFAD tarafından dört ilçede gerçekleştirilen bölgesel toplantılarda elde edilen veriler kayıt altına alınarak komite tarafından değerlendirildi. Bu bağlamda ülke futbolunda ve kulüplerde yaşanan sıkıntıların çözümüne yardımcı olacak değişim bildirgesi hazırlandı.

 

Sertoğlu’na sunulacak

Komite tarafından hazırlanan değişim bildirgesi için Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’ndan gelecek hafta içerisinde alınacak randevu sonrasında değişim bildirgesi başkana sunulacak.

Bu haber toplam 1007 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.