Kortta YDÜ ve GAÜ üstünlüğü

Kortta YDÜ ve GAÜ üstünlüğü

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Spor Oyunları’na tenis müsabakaları ile devam edilirken kadınlarda Yakın Doğu Üniversitesi, erkeklerde de Girne Amerikan Üniversitesi ilk sırada yer aldı

A+A-

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Spor Oyunları’na tenis müsabakaları ile devam edilirken kadınlarda Yakın Doğu Üniversitesi, erkeklerde de Girne Amerikan Üniversitesi ilk sırada yer aldı. Girne Belediyesi kortlarının ev sahipliğinde yapılan müsabakaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri yönetim kurulu üyesi Sinem Ersoy verdi.

 

Voleybolda 3’üncü hafta

Üniversite Spor Oyunları kapsamında düzenlenen voleybol müsabakalarına bugün oynanacak olan 3. hafta maçları ile devam edilecek.

Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda yapılacak olan maçlarda saat 11:30’da YDÜ-DAÜ (kadın) ve 13:00'de YDÜ-DAÜ (erkek) takımları karşılaşacak.

Üniversiteler Voleybol müsabakaları 7 Mayıs tarihinde Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonunda  oynanacak olan 4. hafta macları ile tamamlanacak ve müsabakalar sonunda şampiyon belirlenecek. Tenis müsabakaları sonunda oluşan sıralama şu şekilde:

 

Kadınlar

1. YDÜ

2. GAÜ

3. DAÜ

 

Erkekler

1. GAÜ

2. DAÜ

Bu haber toplam 1472 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.