Kortej yürüyüşü iptal edildi

Kortej yürüyüşü iptal edildi

Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, dün yaşanan kazada yaşamını yitirenler için başsağlığı mesajı yayınlarken 19. Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'nın bugün gerçekleştirilecek kortej yürüyüşünün iptal edildiğini duyurdu.

A+A-

Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, ülkemizi derinden yaralayan ve üç kişinin vefat ettiği trafik kazasının ardından bir mesaj yayınladı.

   Özbilgehan: “Ülke futbol camiasını yasa boğan trafik kazasında Mormenekşe futbolcusu Haşim Girgin ve eski futbolcu Yahya Amasyalı’nın vefat haberleri bizleri derinden üzmüştür. Başta Mormenekşe Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Çayönü Spor Kulüpleri olmak üzere tüm spor ve futbol camiasına başsağlığı diliyor ve acılarını paylaşıyorum. Haşim Girgin ve eski futbolcu Yahya Amasyalı ile aynı kazada hayatını kaybeden eşi Aysın Amasyalı’ya Allahtan rahmet, yaslı ailelerine ise sabırlar diliyorum.” 

 

Kortej yürüyüşü iptal edildi

   Spor Dairesi Müdürlüğü olarak, bu yıl 19.’su gerçekleştirilecek olan Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kapsamında 07 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 18.00’de (bugün) Lefkoşa’da düzenleyeceğimizi açıkladığımız kortej yürüyüşünü ise yaşanan trafik kazası ve vefat haberlerinin ardından iptal edildiğini tüm spor kamuoyuna duyuruyoruz.

Bu haber toplam 1128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.