Korineum rekortmen atleti ağırladı

Korineum rekortmen atleti ağırladı

Korineum Golf & Beach Resort 23 – 29 Nisan tarihleri arasında dünyaca ünlü İngiliz atlet John Regis ve beraberindeki misafirleri ağırladı.

A+A-

Korineum Golf & Beach Resort 23 – 29 Nisan tarihleri arasında dünyaca ünlü İngiliz atlet John Regis ve beraberindeki misafirleri ağırladı. Misafirler arasında yine faal olduğu yıllar boyunca atletizm alanında birçok madalya ve ödülün sahibi Kriss Akabusi’de bulunuyordu.

1994 yılından bu yana 200 metre mesafede İngiltere rekorunu elinde tutan ünlü sporcu, her yıl adına düzenlediği yardım amaçlı Golf Turnuvası’nı bu yıl Korineum’da gerçekleştirdi. Aynı zamanda iyi bir golf oyuncusu da olan Regis, birçok sosyal sorumluluk ve yardım etkinliğinde de ev sahibi olarak aktif olarak alıyor.

Akdeniz ülkelerinde yaşayan veya Akdeniz kökenlilerin yaşadığı önemli bir kan hastalığı olan Akdeniz Anemisi’ni önleme ve kontrol altına alma amaçlı hastane ve sağlık merkezlerine yardım konusunda çalışmalar yapan Regis, bu amaçla her yıl farklı ülkelerde Golf Turnuvası ve Yardım Balosu düzenliyor.

Geleneksel yardım turnuvası için mekân olarak bu yıl Korineum Golf & Beach Resort’u seçen ünlü sporcu, beraberindeki 24 kişilik oyuncu ve eşleri ile 23 – 29 Nisan tarihlerinde Korineum Golf & Beach Resort’taydı.

27 – 28 – 29 Nisan tarihlerinde 3 gün olarak gerçekleşen yardım turnuvasına Regis ile birlikte adamıza gelen golfçüler dışında, sosyal sorumluluk projesine destek olmak isteyen Korineum Golf & Beach Resort’ta üyeleri de destek verdiler.

 

Ödül töreni

29 Nisan Cumartesi günü sora eren turnuva ardından Korineum lobisinde kokteyl ve ödül töreni düzenlendi. Ödül töreni’ne Regis ve beraberindeki misafirlerin yanı sıra Korineum Direktörü Dr. Günay Çerkez ve eşi Başkan Yardımcısı Dr. Hacer Çerkez, Genel Müdür Umut Gürtunç, Korineum Kulüp Kaptanı Geoff Moule ve Korineum üyeleri de katıldılar. Ödül töreni ardından Korineum The Valley Restaurant’ta Gala Yemeği gerçekleşti.

1989 – 1994 yılları arasında sprinter olarak yarışan Regis’in Dünya Salon Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası gibi üst düzey organizasyonlarda altın madalyası bulunuyor.

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.