KKTOK’a ‘En başarılı organizasyon’ ödülü

KKTOK’a ‘En başarılı organizasyon’ ödülü

2018 TOSFED Gala Gecesi, 22 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da yapıldı.

A+A-

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Serkan Yazıcı’nın ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen 2018 TOSFED Gala Gecesi iş, siyaset ve cemiyet hayatından birçok ismin katılımıyla 22 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirildi. Geceye TC Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik de katılım gösterdi. Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’na (KKTOK) Kuzey Kıbrıs Rallisi'ndeki başarılı organizasyonu için  "2018’in en başarılı ralli organizasyonu" ödülü verildi. Ödülü KKTOK başkanı Tigin Kişmir aldı.

 

Kişmir: “Tüm emek ülke gençliği için”

Tigin Kişmir yaptığı açıklamada, KKTC'nin tanıtımı için daha iyilerini yapmaya hazır olduklarını, tüm emeğin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve ülke gençliği için verildiğini ve 7’den 70’e halkımızın ve devletin görevli mercilerinin daha farkında olmasını, ülkemiz için bu tür uluslararası organizasyonların ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

 

Deniz Fahri’ye de ödül verildi

Aynı gecede Türkiye Ralli Şampiyonasında ülkemizi temsil eden ve başarılı bir sezonu 3. olarak geride bırakan Deniz Fahri'ye de ödülü taktim edildi.

Bu haber toplam 1167 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.