KKTCELL'den kötü başlangıç

KKTCELL'den kötü başlangıç

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ikinci yarı Cumartesi günü Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Yalova OSK arasındaki maçla başladı.

A+A-

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ikinci yarı Cumartesi günü Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Yalova OSK arasındaki maçla başladı. Fair Play’e örnek gösterilecek, seyir zevki ve heyecanı müthiş maçı üstün performansı ve 60 – 75’lik skorla konuk Yalova kazandı.

Spor Dairesi yeni müdürü Alkan Değirmencioğlu, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yusuf Musaoğlu, zirve mücadelesi veren takımlar arasında yer alan konuk Yalova başkan ve yöneticileri, Kuzey Kıbrıs Turkcell yöneticileri ve 2 takımın oyuncularının maç öncesi hep birlikte anı fotoğrafı çektirmesinin ardından başlayan maç son dakikaya kadar mücadele içinde geçti.

Önümüzdeki haftayı Muş deplasmanında geçirecek Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 7 Mart’ta 2018 Euro Cup grup maçları için Bosna’ya gidecek.

Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.