KKTCELL yoğun çalışıyor

KKTCELL yoğun çalışıyor

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ülkemizi başarıyla temsil eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 24 Şubat’ta başlayacak ikinci yarı öncesinde hazırlıklarını hızlandırdı.

A+A-

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ülkemizi başarıyla temsil eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 24 Şubat’ta başlayacak ikinci yarı öncesinde hazırlıklarını hızlandırdı. KKTCELL, 2’nci yarının ilk maçını 24 Şubat’ta Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda Yalova Engelli takımı ile oynayacak.

Başantrenör Orçun Kamalı ve İdari Manajer Haluk Taşkınçay ile birlikte takımı ikinci yarıyla hazırlamak için kondisyon, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaparken, Engelliler Spor Federasyonu Yönetimi de sporcuların moral motivasyonunu artırmak için uğraş veriyor.

Ligin ilk yarısını oynadığı 11 maçtan 4 galibiyet elde ederek averajla 8. Sırada tamamlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Süper Lig’e çıkarabilmek adına Ligin 3’üncü sırasındaki Altınordu takımı ile olan 4 puanlık farkı kapatmak için çaba harcayacak.

KKTCELL’in bu yıl ki önemli bir hedefi de 7 – 8 Mart 2018’de katılacağı Avrupa Ligi 3. Grubu’nda ülkemizi başarıyla temsil etmek. Bosna – Hersek’de yer alacak Avrupa Kupası maçları için KKTCELL haftalık idman programını yoğunlaştırdı.

Bu haber toplam 1717 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.