Kızlarda Polatpaşa, erkeklerde YDK şampiyon

Kızlarda Polatpaşa, erkeklerde YDK şampiyon

Ortaokullu Yıldızlar Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası sona erdi

A+A-

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası’nda kızlarda Polatpaşa Lisesi, erkeklerde ise Yakın Doğu Koleji rakiplerini final maçlarında mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

 

Kızlarda Polatpaşa Lisesi şampiyon

Atatürk Spor Salonu’nda bugün 11.30’da başlayan kızlar kategorisi final maçında Polatpaşa Lisesi ile Atleks Sanverler Ortaokulu karşı karşıya geldi. Mücadelede Atleks Sanverler Ortaokulu’nu 2-1 mağlup eden Polatpaşa Lisesi, şampiyonluğa ulaşan ilk takım oldu.

 

Erkeklerde mutlu son YDK’nın…

Günün ikinci final karşılaşması erkekler kategorisinde yapıldı. Daha önceden finale yükselen Yakın Doğu Koleji ile Polatpaşa Lisesi’nin karşılaştığı maçı Yakın Doğu Koleji 3-1 kazanmayı başararak, bu erkekler kategorisindeki şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

 

3’üncüler belirlendi

Ortaokullu Yıldızlar Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası’nda final karşılaşmaları oynanmadan önce 3’üncülük maçları oynandı. Kızlarda Şehit Turgut Ortaokulu’nu 4-0’la geçen Bayraktar Ortaokulu 3’üncü oldu. Erkeklerde ise Türk Maarif Koleji, Girne Amerikan Koleji’ni 3-2 mağlup ederek turnuvanın 3’üncüsü oldu.

 

Fotoğraflar: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 2185 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.