KITMOK ilk yardım konusunda bilgilendi

KITMOK ilk yardım konusunda bilgilendi

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK) ile Kıbrıs Türk Paramedikler Derneği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilk yardım kursu gerçekleştirdi.

A+A-

Motosiklet Enduro, Motokros, Motodrag ve Mototırmanma yarışları organize eden Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu, Kuzey Kıbrıs Paramedikler Derneği’nin destekleriyle ilk yardım kursu düzenledi.

İki günlük organizasyonla yapılan kursun ilk günü HAS-DER lokalinde, ikinci günü ise Küçük Kaymaklı Spor Kulübü lokalinde yapıldı.

KKTC PAR-DER Başkanı ve üyeleri tarafından verilen kursa KITMOK yönetim kurulu üyeleri, hakemleri ve bazı sporcuları katıldı.

Güven Sigorta’nın sponsorluğunda, Lungo Cafe, Küçük Kaymaklı Spor Kulübü ve HAS-DER’in de destekleriyle yapılan kurs; genel ilk yardım konuları ve özellikle motor kazaları sırasındaki yaralanmalar, kask ve korunaklı kıyafetlerin çıkarılması eğitimleriyle yapıldı.

KKTC PAR-DER ve KITMOK yönetimi bir sonraki ilk yardım kursunun Ekim ayı içerisinde yapılması konusunda anlaşırken bir sonraki kursun sadece hakem ve sporculara yönelik olacağı açıklandı.

KITMOK Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Önderoğlu, kursun hayata geçirilmesinde katkısı bulunan sponsorlara, kursu veren KKTC PAR-DER yetkililerine ve kapılarını açan Küçük Kaymaklı Spor Kulübü ile HAS-DER’e teşekkür etti.

Bu haber toplam 975 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.