“Kimseyle sorunumuz yoktur”

“Kimseyle sorunumuz yoktur”

Süper Lig’de 10 kulübün geçtiğimiz günlerde yayınladığı basın bildirisinde imzası bulunan Gençlik Gücü Yönetim Kurulu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Süper Lig’de 10 kulübün geçtiğimiz günlerde yayınladığı basın bildirisinde imzası bulunan Gençlik Gücü Yönetim Kurulu, konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, kulübün kimseyle bir kişisel sorunu olmadığını, bildiriyi imzalamalarının esas nedeninin hakem hatalarından dolayı olduğu altı çizildi.

 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamanın tam metni şu şekilde;

“Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak bizler, hakemlerimizin hata yaptıklarını yıllardır görüyor ve kabul ediyoruz. Ülkemiz futbolunda hakem sorunu bir gerçektir ve sadece bu yıl değil, yıllardır devam etmektedir. Gençlik Gücü Spor Kulübü olarak bizler, yayınlanan bildiriye bu nedenle imza attık. Ancak sporda dostluğu savunan ve tüm takımlarla dost olmayı hedefleyen kulübümüzün ne Yenicami Ağdelen Kulübü, ne Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, ne Merkez Hakem Kurulu ile ne de herhangi bir hakemle kişisel bir sorunu yoktur. Gençlik Gücü Spor Kulübü, karşılaşmaların skorlarını belirleyecek hakem hatalarının yapılmamasını arzulamaktadır. Bizler dün olduğu gibi bugün ve yarın da kendi işimize bakacağız. Hakem hatalarından medet ummayacak, yapılan hakem hatalarını her zaman dillendirmeye devam edeceğiz. Ülkemiz için skorun değil, sporun önemli olduğu bir futbol ligi ile birlikte; başta Yenicami Ağdelen Kulübü olmak üzere tüm Süper Lig takımlarına başarılar diliyoruz.”

Bu haber toplam 1843 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler