Kickboks'ta şampiyon Mağusa İhtisas

Kickboks'ta şampiyon Mağusa İhtisas

2017 Kickboks Ligi’nin şampiyonu Mağusa İhtisas Kulübü oldu.

A+A-

2017 Kickboks Ligi’nin şampiyonu Mağusa İhtisas Kulübü oldu. Bu yıl 5 ayak üzerinden gerçekleştirilen Kickboks Ligi’nin 5’inci ayağı ve 11. Ayda Tilki Kickboks Anı Turnuvası, 3 Aralık 2017 tarihinde, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.
Son ayak olan 5’inci ayak müsabakalarının sonunda genel klasmanda 343 puana ulaşan Mağusa İhtisas Kulübü sezonu şampiyon olarak tamamlarken, 293 puan ile Aziz Spor Derneği 2’nci, 175 puanlı Tatlı Spor Kulübü Birliği 3’üncü oldu.

KKTC Kickboks Federasyonu’nun ilk Hakem Komitesi Başkanı merhume Ayda Tilki anısına her yıl düzenlenen turnuvanın amacı ülkemizdek kickboksa gönül vermiş hakem, antrenör ve sporcuları bir araya getirerek sporun geliştirilmesine katkıda bulunmak.

Lig sonunda Ligde görev alan hakem ve antrenörlere KKTC Kickboks Federasyon Başkanı Niyazi Demirel tarafından plaket takdim edildi. Minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde şampiyon olan takımlar ile genel klasmanda  ilk üç sırada yer alan takımlar ilan edilerek kupa ile ödüllendirildi. Kupalar takımlara Federasyon Başkanı ve aile fertleri tarafından verildi.

Bu haber toplam 1236 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.