Kıbrıslı Rum oyuncu bıraktı

Kıbrıslı Rum oyuncu bıraktı

Kıbrıslı Rum futbolcu Stathis Aloneftis, emekli olduğunu duyurdu.

A+A-

Kıbrıslı Rum futbolcu Stathis Aloneftis, milli takımdan emekli olduğunu duyurdu. Kıbrıs’ın güneyindeki futbolun son yıllarda yetiştirdiği önemli isimlerden olan Aloneftis, hafta başında yaptığı açıklama ile milli takım kariyerini noktaladığını duyurdu.

In-cyprus.com’da yer alan haberdeki açıklamasında “Bir dönemi kapamaya karar vermeniz zordur, özellikle de futbolda” diyen Aloneftis, “Bu devir milli takımı ilgilendiriyorsa, karar vermek daha da zor olur. Yeni oyuncuların yetenek ve istekleri ile milli takımın geleceğinin olumlu olacağından eminim” ifadelerini kullandı.

Daha önce 62 defa Kıbrıs Cumhuriyeti milli takımının formasını giyen Aloneftis, 10 kez rakip fileleri sarstı. Yarın Dünya Kupası elemelerinden Bosna Hersek’i konuk edecek olan Kıbrıs Milli Takımı’nda yaşanan yeni dönemde takımın başına getirilen teknik direktör Ran Ben Shimon aday kadroya yeni isimler dahil etti.

Aloneftis daha önce 5 sezon Omonia, 2 sezon Yunanistan ekibi Larissa, bir sezon da Alman kulübü Energie Cottbus forması giydikten sonra Omonia’ya geri dönüş yapmış, 4 sezon daha yeşil beyazlı ekibin formasını terlettikten sonra 2012 yılında kulübün ezeli rakibi APOEL’e transfer olmuştu.

Bu haber toplam 1955 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.