“Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz”

“Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz”

Birinci Lig ekiplerinden Gençler Birliği oyuncuları, Covid -19 salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de duran futbol liglerinin geleceği konusunda açıklama yaptı.

A+A-

Birinci Lig ekiplerinden Gençler Birliği oyuncuları, Covid -19 salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de duran futbol liglerinin geleceği konusunda açıklama yaptı. Takım kaptanı, Ertan Bulut’un yaptığı açıklamada, bu noktada aceleci davranılmaması ve her takımın kaderini kendisi belirlemesi gerektiği ifade etti.

Kaptan Ertan Bulut’un takımı adına yaptığı açıklama şöyle;

“Biz Larnaka Gençler Birliği Spor kulübü futbolcuları olarak son günlerde spor camiasını meşgul eden liglerin tescil edilmesi ve bununla birlikte son 3 sırada bulunan takımın küme düşmesi, Birinci Lig’den ilk 3 takımın Süper Lig’e yükselmesi, senaryolarına sessiz kalmamız düşünülemezdi. Sezon başından itibaren hedefimizi Süper Lig olarak koyduğumuz bir ligde şu anda 24 puanın daha olduğunu düşünecek olursak, direkt lig çıkma şansımızın olduğunu hiç kimse yadırgayamaz. Bununla birlikte Play off karşılaşmalarına çıkacak olsak bile yine Süper Lig şansımızın var olduğunu tüm kamuoyuna belirtmek isteriz. Hiç acelemiz yok. Sağlık koşulları ne zaman oynamamıza engel olmazsa, o zaman çıkıp maçlarımızı oynayıp kendi göbeğimizi kendimizin kesmesini isteriz.”

Bu haber toplam 1640 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.