“Kazanmak, istikrar açısından önemli”

“Kazanmak, istikrar açısından önemli”

MTG teknik patronu Ali Oraloğlu, ‘istikrar’ sorununu Hamitköy maçıyla birlikte çözmek istediklerini söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nün teknik direktörü Ali Oraloğlu, hafta sonu oynayacakları Hamitköy maçını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, en büyük eksikliklerinin istikrar olduğuna vurgu yaparak, bu maçı kazanıp istikrar yakalamak istediklerini ifade etti.

 

Oraloğlu: “Moralimiz gayet yerinde”

Mağusa Türk Gücü teknik patronu Oraloğlu, Gönyeli deplasmanında geçtiğimiz hafta alınan farklı galibiyete vurgu yaparak, takımın moralinin yerinde olduğunu söyledi. Galibiyetleri seri haline getirmek istediklerini aktaran deneyimli teknik adam, şu an için tek sorunlarının istikrarsızlık olduğunu belirterek, bu maçla birlikte istikrar yakalamak istediklerini de söyledi. İyi bir takım olduklarının altını çizen Ali Oraloğlu, henüz daha ligin başında olduklarını, buna rağmen zirve yarışında çok ciddi rakipleri olduğundan dolayı hata yapma lükslerinin bulunmadığını ifade etti.

 

“Ligde hiçbir maç kolay değil”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, ligin 8’inci haftasında yarın karşılaşacakları Hamitköy maçı hakkında da konuşarak, zor bir maç olacağını belirterek, ligde kolay maç olmadığını savundu. Oraloğlu; “Bu haftaki rakibimiz Hamitköy… Rakibimiz ligin yeni ekiplerinden biri. Geçtiğimiz hafta lider Türk Ocağı’na karşı kaybettiler. Onlar da Mağusa’ya puan veya puanlar almak için gelecektir, biz MTG olarak bunun bilincindeyiz. Rakibimizin ligi iyi bilen, tecrübeli oyuncuları var. Biz, kendi saha ve seyircimiz önünde hata yapmamak istiyoruz. Tek sorunumuz henüz istikrar yakalayamadık. Bunu Hamitköy maçıyla birlikte sonlandırarak, sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlemek hedefindeyiz. Bu karşılaşmada Adil sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak, Halil’in de ufak sakatlığı bulunuyor. En iyi şekilde rakibimizi misafir edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Zor bir maç geçecek, Burası Süper Lig, ligde kolay geçen maç yok. Mücadelemiz kazanmak için olacak” dedi.

 

Beklenilen performansı sergileyemedi

Süper Lig’in son şampiyonu Mağusa Türk Gücü, ligde geride kalan 7 haftada bir türlü istikrarlı sonuçlar elde edemedi. Ligdeki ilk galibiyetini 3’üncü hafta Çetinkaya’ya karşı elde eden sarı yeşilli ekip, 4’üncü haftada Baf Ülkü Yurdu’nu 8-0 mağlup etse de, ertesi hafta Küçük Kaymaklı’ya mağlup olmaktan kurtulamadı. Son iki haftadır Merit Alsancak Yeşilova ve Gönyeli takımlarını mağlup etmeyi başaran Mağusa Türk Gücü, yarın oynayacağı Hamitköy maçını da kazanıp hem galibiyet serisini 3’e çıkarmak, hem de istikrar problemini çözmek istiyor. MTG şu ana kadar ligde 13 puan toplayarak 5’inci sırada, lider Türk Ocağı’nın 6 puan gerisinde bulunuyor.

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.