“Kazanırsak moralli başlayacağız”

“Kazanırsak moralli başlayacağız”

Çetinkaya oyuncusu Hakan Karacaoğlu, hem bugünkü Merit Alsancak Yeşilova maçını, hem de yeni sezonu değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası’nda bugün oynanacak Çetinkaya – Merit Alsancak Yeşilova maçı öncesinde Çetinkaya oyuncusu Hakan Karacaoğlu YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı.

 

“Kazanmak için her şeyi yapacağız”

Hakan Karacaoğlu, bugünkü maçın çok zor geçeceğini, bu maçta yeni sezon öncesinde artı ve eksi yönlerini görebileceklerini söyledi. Karacaoğlu; “Bizim için çok zor bir maç olacak. Sezon başı olduğundan dolayı henüz takımlar tam hazır değil. Sezon öncesi ilk ciddi sınavımız bu maç olacak. Bu maç artı ve eksi yönlerimizi görmek için çok önemli bir maç. İki takım da kesinlikle kazanmak için oynayacaktır. Biz bu maçın kolay olmadığının bilincindeyiz. Merit Alsancak Yeşilova güçlü bir rakip, kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.  

 

“Çetinkaya’nın adına yakışır bir futbol oynayacağız”

Yeni sezon hakkında da konuşan Çetinkaya oyuncusu Karacaoğlu, yeni sezonda Çetinkaya’nın adına yakışır ir futbol sahaya yansıtmak istediklerini ifade etti. Hakan Karacaoğlu; “Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çok yoğun bir tempoda çalıştık. Gerek hocalarımız, gerekse biz futbolcular zor bir sürecin bizi beklediğinin bilincindeyiz. Öncelikli hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapabilmek. Eğer lige iyi bir başlangıç yapabilirsek devamını getirmesi daha kolay olur. Çetinkaya’nın adına yakışır futbolu sahaya yansıtıp, kupada da final oynamak için çalışacağız” değerlendirmesini yaptı.

 

Bu haber toplam 1525 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.