“Kazanırsak iyi bir moral olur”

“Kazanırsak iyi bir moral olur”

Küçük Kaymaklı teknik direktörü İltaç Karayel, KTSYD Kupası öncesinde açıklamalarda bulundu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in bu sezonki iddialı ekiplerin biri olan Küçük Kaymaklı’da teknik direktör İltaç Karayel, Gençler Birliği ile Cumartesi günü oynayacakları Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası öncesi YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Karayel karşılaşmayı kazanmaları halinde bunun kendileri için sezon öncesi iyi bir moral olacağını belirtti.

 

Karayel: “Sezon Öncesi Son değerlendirme”

Lefkoşa’nın Yeşil-siyahlı ekibin teknik patronu İltaç Karayel, KTSYD Kupası hakkında açıklamalarda bulunurken, “İki büyük camia karşılaşacak. Bu yüzden maça ilgi üst düzeyde olacak ve sezon öncesi kendimizi son bir değerlendirme fırsatımız olacak. Maça hem bu açıdan hem de oynanma açısından değer veriyoruz. Bizim için kazanırsak yeni sezon öncesinde iyi bir moral olur” dedi.

 

“Eksiğimiz yabancı oyuncular”

Deneyimli teknik direktör İltaç Karayel “Yerli oyunculara güvenimiz tamdır. Biz sezon başından bu yana kadromuzu yerli oyunculara göre kurguladık. 21 yaş altı oyunculardan Tuğrul ve Berkem beklenin üzerinde performans sergiliyorlar. Takımı yabancılar ile güçlendireceğiz, ancak iki yabancımız da ufak sakatlıkları olduğu için aramızda değiller” dedi.

Bu haber toplam 1980 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler