Kaymaklı startı verdi

Kaymaklı startı verdi

K.Kaymaklı sahasının bakımda olması nedeni ile yeni sezona Ortaköy Stadı’nda merhaba dedi.

A+A-

Küçük Kaymaklı takımı yeni sezonun ilk idmanını Ortaköy Stadı’nda yaptı. Teknik Direktör İltaç Karayel gözetiminde haftada beş gün, bazı günler çift idman olmak üzere çalışmaya başlayan ‘Forest’ lakaplı Küçük Kaymaklı takımında tek hedef kulübe şampiyonluğu kazandırmak olduğu belirtildi. Serhan Önet transferinde ısrarcı olmaya devam edeceklerinin altını çizen Küçük Kaymaklı Teknik direktörü İltaç Karayel, “Yabancı oyuncu arayışlarının devam ettiğini, denemek üzere de önümüzdeki hafta başından itibaren bu oyuncuların takımla birlikte idmanlara katılacağını” söyledi.

 

Karayel, “Kartepe kampına kadar ideal kadroyu oluşturmak istiyoruz”   

Küçük Kaymaklı Teknik direktör İltaç Karayel, kadrolarının şu anda 22-23 kişi olduğunu, buna yabancı oyuncuları ve transfer etmeyi düşündükleri oyuncularında katılması ile sayının daha da yukarılara çıkacağını söyledi. Karayel, “21 Ağustos’da, Kartepe’de başlayacak olan kamp çalışmasına kadar yapacağımız altı hazırlık maçı ile de 20 kişilik ideal kadroyu kurmak istiyorum” dedi.

 

“Önet ısrarımız devam edecek”  

Yeni sezon için takıma şu ana kadar deneyimli oyuncu Hüseyin Sadıklar’ı transfer ettiklerini söyleyen Karayel, Serhan Önet’te ısrar edeceklerini belirtti. Cihangir’de geçtiğimiz sezondan beridir sorunlar yaşayan Turgut Kaan Çoban’nı da transfer etmek için gündemlerine aldıklarını belirten Karayel, “Bizim asıl hedefimiz yabancı oyuncu olarak Massa’ya Kaymaklı formasını giydirmektir” dedi. Yapılan araştırmada Massa’nın Yenicami listesinde yer aldığını bu nedenle Massa’nın, buraya gelmesi için Yenicami’nin izninin gerektiğini açıklayan Karayel, “En geç hafta başına kadar bu sorunu da çözerek diğer yabancı oyuncularımızla birlikte çalışmalarımıza hız vermek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2533 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.