Kartal başarı hedefi ile sahada

Kartal başarı hedefi ile sahada

Yenicami 2019 – 2020 sezonu resmi sezon açılışını yaptı

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami, 2019 – 2020 sezonuna yönelik resmi sezon açılışını yaptı. Hafta başında performans testleri ile başlayan hazırlıklar kapsamında resmi sezon açılışı Yusuf Kaptan Sahası’nda akademi sporcularının katılımı ile gerçekleştirildi. Sezon açılışına denemeye dahil edilen yabancı oyuncular Sergei Alain Abaka ve Ousman Jallow da katıldı. Açılışta kalabalık bir akademi oyuncu grubu ile A takım futbolcuları kısa süreli gösteri maçı oynadı.

 

Bayraktar: “Misyonumuz değerli, karakterli futbolcular yetiştirmek”

Yenicami Teknik Sorumlusu Özgü Bayraktar yaptığı açıklamada tüm sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. “Hayırlısı ile sezon açılışımızı yaptık” diyen Bayraktar, “Yenicami’nin öncelikli misyonu ülke futboluna değerli, karakterli sporcular yetiştirmektir. Ülke futbolunun marka değerini arttırmaktır. Bu doğrultuda bizlere uygun olan oyuncu profilinde yapmış olduğumuz transferlerle yeni sezon çalışmalarımıza akademimizin katılımı ile başladık. Tüm sezonun hayırlı olmasını diliyorum.”

 

Vehid: “Akademiden A takıma biz bir aileyiz”

Yenicami Başkanı Ali Vehid yaptığı açıklamada yeni sezonun kazasız, belasız ve sakatlıksız olmasını temenni etti. Akademiden A takıma kadar Yenicami’nin bir aile olduğunu belirten Vehid, “Akademimiz, öz kaynaklarımız bizim her zaman güvenç kaynağımız olmuş, başarımızın sırrı olmuştur” açıklamasını yaptı.

Yenicami’nin hedefinin her zaman aynı olduğunu belirten Vehid, “Ortada bir hedef varsa, biz o hedefe her zaman talibiz. Bu bütün kulvarlar için geçerlidir. Yeni sezon hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1191 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.