Karadağ’da ilk galibiyet hesapları

Karadağ’da ilk galibiyet hesapları

Süper Lig’de geride kalan ilk dört haftada beklentileri karşılayamayan Lefke ve Binatlı, beşinci haftada Lefke 16 Ağustos Stadı’nda karşı karşıya geliyor.

A+A-

Serkan SOYALAN

Süper Lig’de geride kalan ilk dört haftada beklentileri karşılayamayan Lefke ve Binatlı, beşinci haftada Lefke 16 Ağustos Stadı’nda karşı karşıya geliyor.

Ligde 2 puanı bulunan Lefke ile henüz puanla tanışamayan Binatlı arasında oynanacak olan bu zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımın teknik direktörleri Yenidüzen’e değerlendirmelerde bulundu.

 

Solkanat: “3 puan için sahaya çıkacağız”

img_9881-002.jpg

Lefke Teknik Direktörü Mehmet Solkanat, geçtiğimiz hafta karşılaştıkları Yenicami karşısında 3 puanı son 10 dakikada yedikleri gollerle kaybettiklerini söylerken, bu hafta kendi sahalarında Binatlı karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını vurguladı.

Üç antrenman ile bu maça hazırlandıklarını söyleyen Solkanat, rakibin de çıkış arayan bir takım olduğunu ve şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Sezon başından beri çok büyük şanssızlıklar yaşadıklarını söyleyen deneyimli teknik direktör Solkanat, golcü futbolcuları Kasım’ın sezon başında beridir sakat olduğunu, Aykut’un ise yüzde 60 performansla sahada olduğunu vurguladı.

Lefke’nin henüz bir takım görünümünde olmadığını, tam takım gibi sahada olduğu zaman çok daha iyi yerlerde olacaklarını da vurgulayan Solkanat, Binatlı karşısına 3 puan için çıkacaklarını ve iyi oyunlarını taçlandıracaklarını söyledi.

 

Karayel: “Kazanmak zorundayız”

img_4982.jpg

Ligde henüz puanla tanışamayan Binatlı Teknik Direktörü İltaç Karayel de ilk dört haftada istedikleri neticeleri alamadıklarını söylerken, sakatlıkların ve son hafta takıma katılan yerli ve yabancı futbolcuların tam anlamıyla arzulanan forumlarını yakalayamamalarının kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarının bilinci içerisinde olduklarını da söyleyen Karayel, eksiklerinin bulunmadığını ve Lefke deplasmanına tam kadro hazırlandıklarını vurguladı.

Savunmada çok dikkatli bir oyun sahaya yansıtmaları gerektiğini de söyleyen Karayel, Lefke’nin kendi sahasında çok iyi oynadığını ve ilk haftalardaki puan kayıplarından dolayı rakiplerinin de bu maça özel hazırlandığının da bilincinde olduklarını vurgularken, “Çok zorlu bir maça çıkacağız. Kazanmak istiyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 1213 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.