Kaptanlardan ‘Şampiyonluk’ mesajı…

Kaptanlardan ‘Şampiyonluk’ mesajı…

Milli takım kaptanları Serhan Önet ve Hasan Piro, Londra’dan şampiyon olarak döneceklerini söyledi

A+A-

ŞAMPİYONLUK MESAJI VERDİLER… 31 Mayıs – 10 Haziran tarihleri arasında Londra’da gerçekleşecek olan CONIFA 2018 Dünya Kupası öncesinde KKTC A Milli Futbol Takımı’nın kaptanları YENİDÜZEN’e konuştu. Hem Serhan Önet, hem de Hasan Piro, Londra’da şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

KKTC A Milli Futbol Takımı, CONIFA 2018 Dünya Kupası’nda boy göstermek için bugün sabah erken saatlerde İngiltere’nin Londra kentine uçtu. Bu önemli turnuva öncesinde takım kaptanları Serhan Önet ve Hasan Piro, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. İki oyuncu da, Londra’dan başarıyla dönme

 

Önet: “Londra’dan şampiyon olarak dönmek istiyoruz”

GAÜ Çetinkaya’nın ve KKTC A Milli Futbol Takımının tecrübeli oyuncularından Serhan Önet, böylesi organizasyonlarda iyi bir başarı grafiği çizdiklerini, bu yıl da Londra’da düzenlenecek olan turnuvadan şampiyon olarak ülkemize dönmek istediklerini belirtti. Önet; “Bu turnuvaya çok iyi hazırlandık. Son yıllarda federasyon da böylesi turnuvalara çok büyük ilgi gösteriyor. Düzenlenen bu turnuvalarda da iyi bir başarı grafiğimiz var. Geçen yıl sezon ülkemizde oynanan turnuvada hatırlanacağı üzere finalde kaybetmiştik. Bu yılki hedefimiz, Londra’dan şampiyon olarak ülkemizde dönmektir” dedi.

 

Piro: “Bu turnuvaya şampiyonluk için hazırlandık”

Milli takım kaptanlarından, tecrübeli kaleci Hasan Piro da turnuva öncesinde YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, turnuvanın önemli bir turnuva olduğunu hatırlatarak, bu önemli organizasyona şampiyonluk için hazırlandıklarını ifade etti. Piro: “Daha önce herkeste turnuvanın önemli olmadığı üzerinde olumsuz bir algı vardı. Geçen yıl ülkemizde düzenlenmiş olması sayesinde bu turnuvanın ne kadar önemli olduğunu herkes gözlemledi. Bu yıl da aynı ciddiyetle bir turnuva olmasını bekliyoruz. Takım olarak bu turnuvaya şampiyonluk için hazırlandık. Geçen yıl finalde şampiyonluğu kaybettik. Bu yıl, şampiyonluk hedefiyle Londra’ya gidiyoruz. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. Umarım, bunu başarıp ülkemize döneriz” ifadelerini kullandı.

serhan-onet---hasan-piro.jpg

 

Sabah saatlerinde Londra’ya uçtular

KKTC A Milli Futbol Takımı, bu önemli turnuva için sabahın erken saatlerinde Londra’ya uçtu. 2’nci Grup’ta mücadele edecek olan milli takım, ilk maçını yarın Queen Elizabeth II Stadı’nda Karpatalya ile oynayacak. Mücadele, ülkemiz saatiyle 17.00’de başlayacak.

Bu haber toplam 2806 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.