Kapanış maçı Güzelyurt'ta

Kapanış maçı Güzelyurt'ta

K-Pet Süper Lig'de 3'üncü hafta bu akşam tamamlanıyor. Ligin 3'üncü haftasının kapanış maçında Baf Ülkü Yurdu, Türk Ocağı'nı Üner Berkalp Stadı'nda konuk edecek.

A+A-

K-Pet Süper Lig'de 3'üncü hafta bu akşam tamamlanıyor. Ligin 3'üncü haftasının kapanış maçında Baf Ülkü Yurdu, Türk Ocağı'nı Üner Berkalp Stadı'nda konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Ali Özer yönetecek.

 

Baf Ülkü Yurdu yeniden moral bulmak istiyor

K-Pet Süper Lig'e bu sezon Düzkaya galibiyetiyle başlayan ancak geçtiğimiz hafta Cihangir deplasmanında ağır bir yenilgi alan Baf Ülkü Yurdu, bu akşamki maçı kazanıp, yeniden moral bulmak istiyor. Şu ana kadar 3 puan toplayabilen kırmızı yeşilli ekip, ilk haftada Düzkaya'yı 5-1 mağlup etmiş, ikinci haftada deplasmanda Cihangir'e 5-0 mağlup olmuştu.

 

Türk Ocağı seriyi devam ettirmek istiyor

Süper Lig'e bu sezon ilk iki hafta itibariyle fırtına gibi başlayan Türk Ocağı, Baf Ülkü Yurdu deplasmanını galibiyetle tamamlayıp, galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Sarı siyahlı ekip, ligin ilk haftasında Mağusa Türk Gücü'nü, ikinci haftada ise Çetinkaya'yı mağlup etmeyi başarmıştı.

 

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.