Kantara’da tırmanacaklar

Kantara’da tırmanacaklar

Şeker Sigorta 2017 KKTC Tırmanma Şampiyonası’nda sezonun ikinci yarışı bu Pazar Kaplıca - Kantara arasındaki yolda hazırlanan 2.7 kilometrelik etapta yapılıyor.

A+A-

Şeker Sigorta 2017 KKTC Tırmanma Şampiyonası’nda sezonun ikinci yarışı bu Pazar Kaplıca - Kantara arasındaki yolda hazırlanan 2.7 kilometrelik etapta yapılıyor. Yarışmacıların ve seyircilerin en sevdiği etaplardan olan Kantara’da ekipler biri antrenman olmak üzere üç kez start alacak.

                 

18 ekip yarışacak

18 ekibin genel klasmanın yanısıra 4 sınıfta mücadele edeceği yarış 11.00’de başlayacak. Bir çok iddialı ismin start alacağı yarışta şampiyona lideri Deniz Denner-Ömer Topcu ikilisi , ikinci Hasan Reyhan ve üçüncü Mehmet Çocuk-Melih Pastırmacı ikilisi Mitsubishi Lancer Evo araçları ile start alacaklar. 2015 Tırmanma Şampiyonu Doğa Koyuncu ise Mazda RX7 aracı ile birinciliği kovalayacak. Ayrıca NEU Drift Team pilotları 4 araçla start alarak gösteri sürüşü gerçekleştirecek. Kurumdan yapılan açıklamaya göre yolun 10.30’da kapanacağı ve seyircilerin en geç 10.30’da yerlerini almış olmaları gerektiği belirtildi.

 

startlistesi.jpg

Bu haber toplam 1659 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.