Kadınlarda şampiyon belli oluyor

Kadınlarda şampiyon belli oluyor

Voleybolda Büyük Kadınlar Lig Şampiyonu bu akşam oynanacak olan serinin 4’üncü ve son karşılaşması sonrasında belli olacak

A+A-

Voleybolda Büyük Kadınlar Lig Şampiyonu bu akşam oynanacak olan serinin 4’üncü ve son karşılaşması sonrasında belli olacak. MGA Arena’da oynanacak olan Çamlık -YDÜ büyük kadınlar final serisi 4. Karşılaşması saat 18.00 de başlayacak.

Final serisine 1-0 üstünlükle başlayan YDÜ, ilk karşılaşmayı 3-2 kazanarak seride 2-0’lık avantaj yakalamıştı. Çamlık, MGA Arena’da  oynanan 2. Karşılaşmayı 3-0 Lefkoşa’da oynanan 3. Karşılaşmayı da 3-1 kazanarak seriyi 2- 2’ye getirdi. Bu Akşam oynanacak olan karşılaşmadan galip ayrılacak takım 2016-2017 Büyük Kadınlar lig şampiyonluğunu elde edecek. Bu karşılamayı oldukça kalabalık bir seyirci kitlesinin takip etmesi bekleniyor. Müsabakadan sonra düzenlenecek törenle takımlara ödülleri takdim edilecek. Kadınlarda ve erkeklerde sezon oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmaları ile tamamlanacak. Mayıs ayı içerisinde düzenlenecek olan Türkiye Alt Yapı Şampiyonası ve diğer konular ve faaliyeter ile ilgili olarak Voleybol Federasyonu hafta içinde geniş kapsamlı bir açıklama yapacak.

Bu haber toplam 1648 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.