Kadınlar, Girne’yi salladı

Kadınlar, Girne’yi salladı

Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı kadın taraftarlarından örnek davranış

A+A-

Onkoloji Hastanesi ile Karaoğlanoğlu İlkokulu’na katkı sağlamak amacı ile Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı kulübünün taraftar kadınları arasında oynan maçta penaltı atışları sonucu Türk Ocağı kadınları 5-3 kazandı.

Hüseyin KIRAL

Ülkemizin iki köklü kulübü Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı’nın kadın taraftarlarının oluşturduğu futbol takımları, örnek bir sosyal sorumluluk etkinliği ile ‘Kadınlar Maçı’ adı altında Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’ne infüzyon pompası alımı ile Karaoğlanoğlu İlkokulu spor faaliyet alanlarının yenilenmesi için sahaya indi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelen bu maçta, ayaklarına krampon giyerek Mete Adanır Stadı’nda Bin’in üzerinde sahaya çıkan Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı taraftar kadınları güzel bir gün yaşadı. İki takım arasında oynanan karşılaşmanın normal süresi 1-1 tamamlandı. Direk penaltı atışlarına gidilen maçta Türk Ocağı taraftar kadın futbol takımı penaltı atışları sonucu 5-3 sahadan galip ayrıldı.

 

“Dr. Ayten Berkalp’e, DTB başkanı plaket verdi”

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’ne infüzyon pompası makineleri alımı ve Karaoğlanoğlu İlkokulu spor faaliyet alanlarının yenilenmesi için organize edilen Doğan Türk Birliği – Türk Ocağı taraftar kadınlar futbol karşılaşmasını izleyenler arasında Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncının eşi Meral akıncı, Başbakan Tufan Erhürman ve eşi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’de izleyenler arasındaydı. Eski milli sporcu emekli Dr. Ayten Berkalp ise organizasyona onur konuğu olarak katıldı. Stat kapısının saat 15.00’de açılması ile başlayan organizasyonda stat çevresine konulan stantlarda çeşitli yiyecek, içecek ve hediyelik el eşyaları satışı yapılarak katkı toplanmaya devam etti. Onur konuğu Dr. Ayten Berkalp’in yaptığı açılış konuşmasında “1954’den bugünlere kolay gelinmediğini ve o dönemde de Atatürk’ün koyduğu ilkelerle hareket ettiğini, bu gün de bunu bu ortamda görmenin mutluluğunu yaşadığını” söyledi. Daha sonra Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu ve Türk Ocağı As Başkanı Kemal Pars kürsüye çıkarak konuşurken Bayar Piskobulu Dr. Ayten Berkalp’e katılımından dolayı teşekkür plaketi verdi.

22.jpg

33.jpg

 

Fotoğraflar: Hüseyin Kıral

                                   

Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.